Acționarul unic al CET Govora a ales un nou reprezentant în Adunarea Generală a Acţionarilor

Recent, Consiliul Judeţean Vâlcea (în calitate de acționar unic) a aprobat încetarea contractului de mandat al lui Florin Mutuligă și numirea președintelui Constantin Rădulescu ca reprezentant de drept al acţionarului unic Judeţul Vâlcea în Adunarea Generală a Acţionarilor la CET Govora.

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea poate delega calitatea sa de reprezentant de drept al acţionarului unic Judeţul Vâlcea în Adunarea Generală a Acţionarilor la CET Govora unuia dintre vicepreşedinţii consiliului judeţean, secretarului general al judeţului, administratorului public, precum şi oricăror alte persoane din cadrul aparatului de specialitate propriu sau din cadrul unei instituţii publice de interes judeţean.

Potrivit Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, Judeţul este reprezentat de drept în adunările generale ale asociaţiilor de dezvoltare intercomunitară şi în adunările generale ale operatorilor regionali şi locali de servicii comunitare de utilităţi publice de către preşedintele consiliului judeţean.

Preşedintele consiliului judeţean poate delega calitatea sa de reprezentant de drept în adunările generale unuia dintre vicepreşedinţii consiliului judeţean, secretarului general al judeţului, administratorului public, precum şi oricăror alte persoane din cadrul aparatului de specialitate propriu sau din cadrul unei instituţii publice de interes judeţean.

În urma rezultatelor alegerilor locale din data de 27 septembrie 2020 mandatul preşedintelui ales al Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a fost validat conform Ordinului Prefectului Judeţului Vâlcea nr. 534/2020.

În cazul în care preşedintele deleagă calitatea sa de reprezentant de drept în adunările generale ale asociaţiilor de dezvoltare intercomunitară şi în adunările generale ale operatorilor regionali şi locali, unuia dintre vicepreşedinţii consiliului judeţean, secretarului general al judeţului, administratorului public, precum şi oricăror alte persoane din cadrul aparatului de specialitate propriu sau din cadrul unei instituţii publice de interes judeţean, părţile vor semna contractul de mandat.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *