Kiki Liscevic a fost desemnată cea mai bună stranieră din campionat în sezonul trecut

Coordonatorul de joc Kristina Liscevic (SCM Rm.Vâlcea) a primit premiile pentru cea mai bună handbalistă din străinătate a competiției interne feminine, pentru sezonul 2019-2020.

Federația Română de Handbal a stabilit jucătorii anului 2020 în urma votului exprimat de antrenorii din Liga Florilor MOL.

Cristina Neagu, căpitanul naționalei și inter stânga la CSM București, a fost desemnată cea mai bună din Liga Florilor în ediția trecută, iar Kristina Liscevic, de la SCM Rm.Vâlcea, a primit cele mai multe voturi la categoria jucătoarelor străine care evoluează în România. Ambele au fost premiate de președintele FRH, Alexandru Dedu, și de Camelia Ene, CEO MOL România, în cadrul unui eveniment desfășurat într-o stație de servicii MOL.

Sunt fericită că am primit acest premiu, mai ales pentru că m-au votat antrenorii. Le mulțumesc tuturor și mă gândesc acum că am avut un an bun. Îmi place să joc în România, Liga Florilor este un campionat puternic, intens, mereu avem adversari care vor să ne învingă și avem întotdeauna meciuri grele”, a declarat Kristina Liscevic.

Sârboaica spune că muzica este cea mai mare pasiune. „Atunci când nu sunt la antrenament sau nu îmi studiez adversarii, încerc să mă relaxez. Muzica este cea mai mare pasiune a mea, fie că este vorba de cântat, scris piese, editare video pentru un clip pentru prima melodie pe care am scris-o…totul are legătură cu muzica. Când conduc, când fac curat în casă, înainte de antrenament, în cantonament, mereu cânt”.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *