Asma Elghaoui: ”Trebuie să jucăm rapid, suntem o echipă care aleargă bine!”

Cel mai bun pivot din ediția trecută a Ligii Campionilor, Asma Elghaoui este deja obișnuită cu rivalitatea dintre echipa sa, SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București.

SCM Rm. Vâlcea și CSM București se confruntă în premieră în optimile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin. Manșa tur este programată la Rm. Vâlcea, sâmbătă, 6 martie, de la ora 17,00, returul urmând a se disputa o săptămână mai târziu.

Tunisianca Asma Elghaoui așteaptă revanșa, după ce, în urmă cu trei săptămâni,  Vâlcea a pierdut ultima dispută de campionat cu CSM, scor 22-27. ”Nu avem emoții, presiunea este pe CSM București. Aceste meciuri sunt o bună oportunitate să demonstrăm că suntem mai bune decât ele. Ne-au învins la ultimul joc de campionat, atunci au fost mai bune, dar acum meciurile din Liga Campionilor sunt mult mai importante și vrem să ne luăm revanșa. Nu ne temem de nimeni, doar ne bucurăm de aceste jocuri. Vom da tot ce putem pe teren în cele două manșe, ne-am dori să ne calificăm, acesta este obiectivul nostru”.

Tunisianca crede că Vâlcea trebuie să practice un joc în viteză, pentru a surprinde defensiva echipei din Capitală.  ”Este foarte important să câștigăm manșa tur de la Râmnicu Vâlcea, diferența nu contează foarte mult, poate doar pentru a ne ridica moralul. Suntem două echipe la fel de bune, vor fi jocuri echilibrate și vom vedea la final cine va merge mai departe în Liga Campionilor. Diferența ar putea fi făcută de apărare și de poartă. Noi trebuie să jucăm rapid, suntem o echipă care aleargă bine. Toate echipele din această fază a Ligii Campionilor sunt foarte bune, cred că pe CSM București o cunoaștem cel mai bine și atunci avem o șansă mai bună. Ne-am fi dorit să avem publicul alături de noi, fără suporteri Sala Traian parcă nu are suflet, abia așteptăm să îi avem din nou alături de noi”.

După ce a evoluat pentru naționala Tunisiei până în 2016, Asma Elghaoui  a devenit cetățean maghiar din anul 2018. Asma nu a jucat însă niciun meci oficial pentru Ungaria, fiind utilizată doar în jocuri amicale în 2018.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *