Flacăra a ars doar o repriză la Roșiori

Într-un amical disputat miercuri la Roșiori, Flacăra Horezu a remizat, scor 3-3 în disputa cu echipa locală, Sporting.

Echipa pregătită de Gabi Mangalagiu a făcut o primă parte foarte bună, reușind să înscrie de trei ori, prin I.Marian, Dobrescu (FOTO) și Simeanu. În finalul primei părți, Denis Vlădoi a apărat un penalty și Flacăra a intrat la cabine cu 3-0.

După pauză, însă, gazdele au înscris de trei ori prin Fl.Radu și au restabilit egalitatea. S-a terminat astfel 3-3, la finele unui joc în care ”olarii” au contestat două din golurile primite, unul din penalty și altul în care mingea nu ar fi depășit linia porții. ”Mi-am format o opinie despre lot și calitățile jucătorilor, avem muli tineri care pot progresa. În retur vom evalua bine lotul și din vară vedem ce mai este de făcut” a spus antrenorul Gabi Mangalagiu.

În ultimul test înainte de reluarea sezonului, Flacăra Horezu va juca sâmbătă cu CSO Filiași. În primul joc oficial din acest an, Flacăra va juca în deplasare derby-ul județean, cu Viitorul Dăești.

Flacăra: D.Vlădoi – Mihăescu, Bălan, Moldovan, Bîrzichie – Pencea – Grosu, Comănescu, Simeanu, I.Marian – Dobrescu, Au mai intrat: Horumbă, Trașcă, Pușcașu, Dinu, Mihalache, Ruican, Chelcea, Pîlsoiu, Vartolomei, Nuță, Turcin,

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *