Lucrări de asfaltare pe DJ 687 C

Consiliul Județean Vâlcea postează pe Facebook un videoclip prin care arată procesul de asfaltare în comuna Drăgoești. Lucrările au început la data de 3 martie 2021.

“Astăzi am început asfaltarea pe DJ 678 C, în comuna Drăgoești. Acest drum județean pleacă din DN 64, traversează satul Buciumeni (Drăgoești) și se intersectează cu DJ 678, un alt drum pe care CJ Vâlcea îl modernizează cu fonduri europene.

Reabilitarea acestui tronson de drum se realizează cu mixtură asfaltică produsă la noua stație de asfalt a RAJDP Vâlcea, care a început livrarea începând de astăzi.” a declarat președinte Consiliul Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Și pe DJ 676 se lucrează.

“Am început asfaltarea pe DJ 676, sector Tetoiu.

În aceste zile, colegii de la RAJDP toarnă covor asfaltic pe un tronson de 2 km, pe raza comunei Tetoiu.În ultimii ani, s-au mai realizat lucrări de reabilitare pe DJ 676 Vaideeni – Tetoiu – Bălceşti, un drum extrem de important, deoarece traversează 8 comune, fiind totodată cel mai lung drum judeţean din Vâlcea (76 km). Suntem în procedură de achiziție pentru studiul de fezabilitate, fiindcă ne dorim să obținem fonduri europene pentru modernizarea, în totalitate, a acestui drum județean, pe care nu s-a mai turnat covor asfaltic de peste 35 de ani.“ a declarat președinte Consiliul Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *