Multe proiecte sunt în derulare la Costești, dar sunt și altele care așteaptă bugetul

Proiect de gaze, prin asociere cu alte comune

Dezinfecția și dezinsecția sunt lucruri importante pentru această perioadă, iar comuna Costești se asigură de acest lucru punând în mișcare proiectul încă de acum.

Unul dintre proiectele pe care le avem în derulare este o derulare de dezinfecție și dezinsecție, fiind foarte important în momentul acesta. De asemenea, înființarea de distribuție gaze este realizată în asociere cu comunele Bărbătești și Stoenești, așteptăm să-l depunem. Baza sportivă este proiect pe C.N.I., aceasta fiind un complex sportiv pentru care mai așteptăm să vedem ce documente ne mai trebuie. Pentru o rezolvare pentru o alunecare de teren avem proiectul deja câștigat la licitație. ” ne-a declarat primarul comunei Costești, Peștereanu Toma Marius.

Câțiva la școală, alții acasă

Câțiva elevi sunt deja la școală, însă alții trebuie să mai aștepte până săptămâna viitoare pentru a se reîntoarce printre colegi și profesori.

Clasele mari sunt deocamdată încă în stadiul de școală online, dar credem că de săptămâna viitoare vor începe și ei fizic. Cei mici sunt deja la școală. Cei care sunt în prezent în școli au tot ce le trebuie în materie de produse pentru prevenirea virusului. ” ne-a declarat primarul comunei Costești, Peștereanu Toma Marius.

Fără buget, fără promisiuni

Primăria comunei Costești se va ocupa de proiectele importante după ce bugetul va fi afișat. Totuși, deja au câteva proiecte care trebuie continuate.

Deocamdată trebuie să așteptăm bugetul, altfel nu ne putem face niciun plan. Până atunci nu spun nimic, după ce îl vom afla, în funcție de sumă ne vom axa pe toate proiectele necesare. Avem de continuat ca proiect Centrul Civic de la Costești, câteva drumuri de legătură între sate și o grădiniță. ” ne-a declarat primarul comunei Costești, Peștereanu Toma Marius.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *