Centrul Național câștigă jocurile de la Slobozia și urcă pe locul 2 în Seria C din Divizia A

Echipa de junioare a Centrului de Excelență de la Rm. Vâlcea a participat la cel de-al treilea turneu de sală din cadrul Seriei C a Diviziei A, care s-a desfășurat la Slobozia.

Fetele Miei Rădoi au bifat două victorii la Slobozia, 30-28 cu Danubius Călărași și 35-20 cu Amy Slatina. După 10 etape, Centrul de Excelență Vâlcea este pe locul 2 în Seria C, la 11 puncte în spatele liderului Știința București, care are un joc mai mult disputat. Echipa Centrului Național nu are drept de a se califica mai departe și de a lupta la promovare, singurul scop fiind creșterea junioarelor.

Antrenoarea Mia Rădoi își dorește ca junioarele sale să îmbunătățească faza de finalizare și din vară, cât mai multe dintre ele să facă pasul spre Liga Națională. ”Au fost două victorii meritate și muncite. În meciul cu Călărași am reușit să întoarcem rezultatul în ultimele două minute, fetele au arătat maturitate, dorință și atitudine. Sunt mulțumită de evoluția lor, dar mai avem de muncă la finalizare. Îmi doresc să creștem de la meci la meci, să avem încredere că putem mai mult, le cer de fiecare dată să nu se mulțumească cu puțin” a spus antrenoarea Mia Rădoi, fostă mare jucătoare a Oltchimului.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *