Dăești, victorioasă în testul cu Bascov

În ultimul test înainte de reluarea campionatului, Viitorul Dăești a câștigat vineri jocul cu Unirea Bascov, scor 1-0.

Amicalul dintre Dăești și Bascov s-a disputat vineri la Călimănești, vâlcenii reușind să câștige după golul lui George Neacșu din partea secundă.

Din echipa vâlceană au lipsit Ad.Popa, S.Preda și Talpoș, ușor accidentați.  În schimb, a debutat portarul Bogdan Eftimie, transferat zilele trecute de la Flacăra Horezu. A fost al cincilea jucător venit în această iarnă de la Horezu, după Popa, Precup, Munteanu și Preda.

Unul dintre jucătorii de bază ai Dăeștiului, Octavian Vasile așteaptă ca echipa sa să urce în clasament. ”A fost un meci bun, cu o echipă bună care joacă fotbal, încet, încet cred că avem ritm de joc. Am câștigat cu 1-0, dar mai putea marca goluri. Eu zic că avem un lot bun iar dacă suntem uniți și facem ce trebuie sunt sigur că o sa urcăm în clasament” a spus fundașul dreapta.

Pentru Dăești urmează derby-ul județean cu Flacăra Horezu, pe terenul căreia a pierdut în tur, scor 1-3. ” Urmează meciul cu Horezu, în primul joc oficial. Vom juca contra unei echipe incomode care aleargă 90 minute, o echipa bună a Horezului. La Flacăra sunt acum câțiva foști colegi, are o să joace cu mare ambiție. Clar vrem revanșa după ce am pierdut acolo în tur, să arătăm că a fost un accident. Noi i-am mai învins și în cupă” a mai spus Octavian Vasile.

Antrenorul Adrian Popa a fost și el mulțumit de evoluția echipei sale în testul de la Călimănești. ”A fost un test util, echipa a făcut un efort bun, s-au exprimat bine, am avut o evoluție bună. Toți și-au făcut bine treaba în amicalul acesta” a spus antrenorul-jucător de la Dăești.

Liga a III-a se reia la finalul acestei săptămâni cu etapa 11, care programează vineri (ora 15.00), pe Stadionul Municipal din Zăvoi, derby-ul vâlcean Viitorul Dăești – Flacăra Horezu.  Gazdele sunt favoritele disputei de vineri, ținând cont că Horezu a pierdut mulți jucători de bază, care au mers chiar la rivala din Dăești.

Dăești: Marinoiu – Vasile, Vl. Mocioacă, Cr. Munteanu, Samson – Precup, Iordache – Pîrvu, Fl.Costea, Georgescu – G. Neacșu. Au mai jucat: Eftimie, Bicuschi, Dima, Deaconescu, Bărbuți, Roșianu, Rizea, Bunescu, Popolan. Antrenor: Adrian Popa.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *