Horezu, învinsă la Filiași

Flacăra a pierdut sâmbătă ultimul test înaintea reluării sezonului, 0-3 la Filiași.

Antrenorul Gabi Mangalagiu nu i-a folosit sâmbătă pe Grosu, Dobrescu și Moldovan, care au avut ușoare probleme medicale după testul de la Roșiori. CSO Filiași este una din echipele care se luptă la promovare, fiind lider în Seria C5, astfel că succesul doljenilor este unul firesc.

Flacăra pleacă cu șansa a doua și în derby-ul vâlcean din etapa 11 a Seriei 7 din Liga a III-a, care se va disputa vineri, 12 martie, de la ora 15.00. Jocul Dăești – Horezu se va juca pe Stadionul Municipal, pentru că gazonul de la Fedeleșoiu este deocamdată impracticabil, fiind în lucrări de reabilitare.

Tehnicianul Flacărei, Gabi Mangalagiu spune că va fi un avantaj pentru fotbal faptul că meciul Dăești – Horezu se va juca pe un gazon bun, așa cum este în Zăvoi. ”La Filiași a fost doar un joc de pregătire și remarc că primim cu ușurință goluri, pe greșeli copilărești. Să sperăm că vom arăta altceva vineri, la primul joc oficial. Cred că este mai bine că meciul se joacă în Zăvoi, unde este un teren mai bun decât la Fedeleșoiu. Și noi avem jucători foarte talentați, sunt convins că unii vor ajunge la Liga a II-a sau chiar Liga I. La Liga a III-a nu are rost să vorbim de orgolii, aici este fotbalul mic. Au fost rocade de jucători între cele două echipe, dar acum fiecare trebuie să își apere culorile clubului la care activează” a spus antrenorul Gabi Mangalagiu.

Flacăra: D.Vlădoi – Mihăescu, Pușcașu, Bălan, Bîrzichie – Comănescu, Pencea – Simeanu, I. Marian, R.Dinu – Horumbă. Au mai jucat: Trașcă, Chelcea, Turcin, Nistor, Mihalache, Vartomolei, Nuță

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *