Rețeaua de apă, cel mai important lucru pentru comuna Mădulari. Fără elevi infectați în școli

Rețeaua de apă, prioritatea numărul 1

20% din locuitorii comunei Mădulari nu au apă prin rețea. Administrația comunei pune această problemă în prim plan.

În prezent lucrăm la mai multe proiecte, avem și depuse câteva: asfaltări, rețea de apă, investiții în școală și bază sportivă. De asemenea, mai lucrăm la o grădiniță. Pentru anul acesta avem multe idei și propuneri, însă este un pic dificil. Cea mai importantă propunere ar fi realizarea rețelei de apă, fiind prioritatea numărul 1 la noi în comună. Acest fapt se datorează procentului de 20% din locuitori din comună care nu au deloc apă. Mai avem proiecte depuse, dar așteptăm să ne anunțe situația fiecăruia. ” ne-a declarat primarul comunei Mădulari, Dimulescu Ion Daniel.

Fără elevi infectați în comuna Mădulari

Problema elevilor infectați este prezentă în toată țara, unde și dacă un singur elev este infectat, toată clasa trebuie să revină la orele online de acasă. În comuna Mădulari, incidența este 0.

La noi în comună s-au întors toți elevii. Incidența din comuna Mădulari este 0 în acest moment, totul a decurs planurilor, nu s-a întâmplat nimic cu copiii din punctul de vedere al infectării cu virusul COVID-19. Totuși suntem foarte atenți la dezinfectarea tuturor băncilor, microbuzelor, mânerelor, tot ce reprezintă o șansă în plus de infectare. ” ne-a declarat primarul comunei Mădulari, Dimulescu Ion Daniel.

Producția – cel mai avantajos tip de investiție în această localitate

După părerea mea, producția ar fi cel mai avantajos tip de investiție care se poate realiza în comuna noastră. Și aici nu vorbim de o anumită nișă, ci de orice tip. Consider că sistemul de producție se pliază pe orice localitate, nu numai la noi. Comuna noastră mai are ca avantaj și locația, fiind o atracție pentru orice turist. ” ne-a declarat primarul comunei Mădulari, Dimulescu Ion Daniel.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *