Vâlcea câștigă cu Cisnădie și reduce ecartul față de CSM București

SCM Rm. Vâlcea a câștigat miercuri, 30-27 disputa cu Măgura Cisnădie, contând pentru etapa 12 din Liga Națională.

Echipa pregătită de Florin Pera a rămas pe locul 3 în campionat, după ce a bifat o victorie în ultimul joc al turneului de la Râmnicu Vâlcea, 30-27 cu Cisnădie.

Măgura a jucat foarte bine și a pus probleme în Sala Traian. Jocul a fost echilibrat în prima parte și SCM a intrat la cabine în avantaj minim, 15-14. Din minutul 28, Măgura a rămas fără portarul Elena Voicu, descalificată. În minutul 40, sibiencele conduceau cu 21-19, dar vâlcencele au revenit rapid, marcând trei goluri consecutiv. Echilibrul s-a păstrat până cu 5 minute înaintea finalului, când, de la 26-25, SCM s-a desprins și a câștigat fără emoții, cu 30-27. De la SCM au impresionat Florica (FOTO-Image Plus) și Glibko.

Ieri, în cadrul aceleiași etape, liderul CSM București s-a încurcat incredibil cu ultima clasată, U Cluj, scor 27-27 și a făcut primul pas greșit în campionat.

”Nu am tremurat, ne-am luptat pentru aceste puncte, veneam după un meci prost și cu moral scăzut, durează puțin timp până îți revii. E bine că a fost o victorie și tot ce contează este să progresăm. O să fac tot posibilul să îmi îndeplinesc visul să fiu din ce în ce mai bună” a spus Diana Ciucă.

Antrenorul Florin Pera așteaptă mai mult de la portari. ”S-a simțit mult supărarea din meciul cu CSM, echipa a fost foarte afectată, nu a fost ușor de digerat. Am suferit și azi la poartă, doar cinci intervenții în tot meciul, aici este o mare problemă și sper să o rezolvăm în sezonul următor. Apărarea nu a fost mereu concentrată, dar atacul a funcționat destul de bine. Ne-am făcut jocul greu, dar importante sunt punctele, mai ales că din punct de vedere psihic nu am fost la nivel maxim. Glibko și Fernandez sunt două câștiguri, au revenit cu bine. Suntem în grafic în campionat și sperăm și avem o evoluție bună și sâmbătă, în returul din Liga Campionilor cu CSM București” a spus Florin Pera.

În clasament, CSM București este lider, cu 34 puncte (12 jocuri), urmată de Baia Mare cu 28 puncte (11 jocuri) și Vâlcea cu 27 puncte (11 jocuri).

SCM: Hosu, Batinovic, Ciucă – Florica 6, Glibko 5, Gonzalez 4, Aardahl 4, Lopez 4, Liscevic 3, Fernandez 2, Minevskaja 2, Elghaoui, Trifunovic, Bucur, Nikolic. Antrenor: Florin Pera

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *