Ce sunt free spins la păcănele și de ce sunt atât de îndrăgite

Amatorii de sloturi online au o tresărire atunci când aud de rotiri gratuite. Acestea reprezintă runde jucate pe bani reali, care nu sunt retrași din contul jucătorului.

Termenul free spins se poate referi la recompensele acordate clienților de către cazinourile online în cadrul diverselor campanii promoționale. Casinos.ro îți prezintă lista cazinourilor online din România ce oferă rotiri gratuite. De asemenea, free spins este o funcție care se declanșează în multe dintre păcănelele online și care îți poate aduce câștiguri consistente. În ambele cazuri ești în câștig, deci nu ai cum să nu îndrăgești rundele din partea casei.

Rotirile gratuite din ofertele promoționale

Cazinourile online își bazează campaniile de promovare pe ofertele promoționale pentru clienții, care constau fie în rotiri gratuite, fie în fonduri suplimentare, fie într-un pachet care le include pe amândouă.

De obicei, rotirile gratuite sunt acordate după ce efectuezi o primă depunere eligibilă. De exemplu, primești 100 de rotiri gratuite dacă depui minim 50 de lei. Sunt și oferte în care numărul rundelor gratuite variază în funcție de suma depusă: primești 20 de rotiri gratuite dacă depui în 50 și 100 de lei, 30 de rotiri dacă depui între 101 și 200 lei, 40 de rotiri gratuite dacă depui minim 201 lei.

Există și oferte prin care primești un număr fix de rotiri gratuite fără depunere, imediat după ce îți deschizi cont. Am văzut o ofertă în care erau combinate cele două tipuri de oferte: primești 20 de FreeSpins fără depunere, după validarea adresei de email, plus alte 30 după ce ai efectuat un prim depozit.

Sunt acordate runde gratuite și prin oferte permanente sau oferte ocazionale dedicate clienților deja existenți. O ofertă permanentă poate viza una dintre zilele săptămânii, de tipul: „dacă mizezi minim 100 de lei la sloturile EGT vinerea (00:00 – 23:59), primești 20 de runde gratuite la Shining Crown”.

Ofertele ocazionale pot consta în organizarea unor turnee de sloturi de tip Lucky Spin (clasamentul este alcătuit în funcție de cel mai mare câștig egalizat dintr-o rundă, câștig/miză) sau a unor turnee pe bază de rulaj. Primii „n” jucători din clasament la finalul concursului împart fondul de premiere care constă în rotiri gratuite.

Caracteristicile rundelor gratuite oferite de cazinourile online

Rotirile gratuite primite în urma unor oferte promoționale conțin obligatoriu următoarele elemente: numele slotului/sloturilor pentru care sunt valabile, valoarea fiecărei rotiri, termenul de valabilitate (ele expiră după un anumit număr de zile de la creditarea în cont) și, foarte important, mențiunea că sunt rotiri cash sau rotiri bonus.

În cazul în care câștigurile obținute prin utilizarea rotirilor gratuite sunt în bani reali (pot fi retrase imediat), vorbim de free spins cash. În cazul în care câștigurile generate sunt în fonduri suplimentare (care nu pot fi retrase înainte de îndeplinirea unor cerințe de rulaj), avem rotiri gratuite bonus.

Este o diferență de la cer la pământ, prima categorie fiind mult mai avantajoasă pentru jucători. Dacă rămâi cu 10 lei în urma unor Free Spins și trebuie să îl rulezi de 30 de ori pentru a-l retrage, adică să mizezi 300 de lei, sunt șanse minime să ai un câștig real.

Rotirile gratuite în cadrul jocurilor

Așa cum spuneam, multe dintre sloturile online au o funcție numită free spins. De obicei, ea se declanșează atunci când pe ecran apar minim trei simboluri Scatter, dar sunt jocuri (precum Starburst) în care este suficient un simbol de acest tip. Se poate obține o singură rundă gratuită sau mai multe (între 5 și 20).

Cele mai profitabile sunt seriile de rotiri gratuite, pentru că în timpul lor se pot activa alte funcții speciale (cum ar fi simbolurile expandabile) și bonusuri care aduc câștiguri mari. Mai mult decât atât, în cadrul unei serii de runde gratuite să poate obține o altă serie, dacă apar simbolurile Scatter. Sunt sloturi care dau și 100 de rotiri gratuite consecutive. Toate câștigurile generate de ele sunt cash, iar miza unei rotirilor gratuite poate fi egală cu miza rotirii pe bani care le-a declanșat.

Rotirile gratuite fac parte din farmecul sloturilor, ele mărind șansele de a prinde o rundă cu adevărat norocoasă. 3

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *