Dăești-Horezu, derby vâlcean în Zăvoi

Liga a III-a se reia azi cu etapa 11, care programează în Zăvoi derby-ul județean Viitorul Dăești – Flacăra Horezu.

Deoarece gazonul de la Fedeleșoiu este în lucrări, gazdele au mutat partida în Zăvoi, unde beneficiază de un teren mai bun. Partida Viitorul Dăești – Flacăra Horezu se va disputa azi, de la ora 15.00, fără spectatori și va fi condusă de o brigadă de arbitri din Craiova, compusă din centralul Andrei Filip și asistenții Cristinel Barbu și Mihai Pâncu.

În iarnă, cele două echipe au făcut rocade de jucători. Astfel, de la Horezu la Dăești au mers Cr.Munteanu, Ad.Popa, Precup, Eftimie și S.Preda. În schimb, după ce Viitorul a renunțat la ei, Comănescu, Marian și Trașcă au ajuns la Horezu.

Cu un lot mai experimentat și mai multe soluții pe posturi, Viitorul este favorită în disputa de azi, însă Flacăra este o echipă imprevizibilă. Fundașul dreapta de la Dăești, Octavian Vasile crede că foștii săi colegi care au mers la Horezu vor juca cu multă ambiție. ”Vom juca contra unei echipe incomode care aleargă 90 minute, o echipa bună a Horezului. La Flacăra sunt acum câțiva foști colegi, are o să joace cu mare ambiție. Clar vrem revanșa după ce am pierdut acolo în tur, să arătăm că a fost un accident. Noi i-am mai învins și în cupă” a spus Octavian Vasile.

Antrenorul olarilor, Gabi Mangalagiu spune că mulți dintre juniorii săi vor face pasul spre eșalonul secund. ”Cred că este mai bine că meciul se joacă în Zăvoi, unde este un teren mai bun decât la Fedeleșoiu. Și noi avem jucători foarte talentați, sunt convins că unii vor ajunge la Liga a II-a sau chiar Liga I. La Liga a III-a nu are rost să vorbim de orgolii, aici este fotbalul mic. Au fost rocade de jucători între cele două echipe, dar acum fiecare trebuie să își apere culorile clubului la care activează” a spus antrenorul Gabi Mangalagiu.

Echipe probabile:

Viitorul: Marinoiu – Vasile, Mocioacă, Cr.Munteanu, Samson – Precup, Iordache – Ad.Popa, S.Preda, Pîrvu (Georgescu) – Costea.

Horezu: D.Vlădoi – Mihăescu, Bălan, Moldovan, Bîrzichie (Ruican) – Pencea – Grosu, Comănescu, Simeanu, I.Marian – Dobrescu,

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *