Florin Costea: ”O să fac curând cursurile de antrenor, dar voi antrena doar după ce renunț să mai joc”

Ajuns la 35 de ani, Florin Costea a reușit o ”dublă” și a scos un penalty în disputa câștigată de Dăești în Zăvoi cu Horezu, fiind jucătorul meciului.

Atacantul Dăeștiului, Florin Costea  crede că starea precară a gazonului de la Fedeleșoiu a fost un handicap pentru echipă în tur. Fostul internațional a marcat o ”dublă” și a scos un penalty pentru Dăești, fiind jucătorul partidei și crede că echipa sa se poate lupta pentru locul 2. ”A fost un meci greu, scorul nu reflectă realitatea din teren, cred că am marcat când a trebuit, în primul minut al reprizelor, asta a făcut diferența. Am luat trei puncte și nimic mai mult. În iarnă au venit jucători cu calitate și sperăm să ne ajute să urcăm cât mai mult în clasament, noi ne luptăm să câștigăm fiecare meci și tragem linie la final. Am pierdut foarte ușor multe puncte în tur, datorită și terenului care ne-a împiedicat. Meseria mea de atacant este să înscriu, dar mai important este să câștige echipa și să luăm trei puncte la fiecare meci. Am fost încrezător toată viața, din acest motiv am reușit să joc la un nivel foarte înalt”.

Pentru viitor, Florin Costea (35 ani) se gândește la o carieră de antrenor, însă doar după ce va renunța la cea de jucător. ”O să fac cursurile de antrenor cât mai curând, dar mai vreau să joc, atâta timp cât mă țin picioarele. Când nu mai pot să joc, ridic mâna și mă dau singur la o parte. Eu vreau doar să joc, asta îmi place, nu sunt pasionat și să joc și să antrenez. Când voi dori să antrenez, voi pune stop carierei de jucător. Poate voi ajunge un antrenor mare, nu știi ce îți oferă viitorul în viață, trebuie să profiți de oportunitățile care apar. Când eram mic îmi doream să fiu fotbalist, dar nu mă gândeam că ajung să joc la echipa națională, chiar dacă asta visam”.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *