Kiki Liscevic și-a lansat a doua piesă, intitulată ”Song you like”

Sârboaica Kristina Liscevic și-a lansat ieri cea de-a doua piesă, intitulată ”Song you like”, la care a colaborat cu coechipiera sa, Mireya Gonzalez. Iberica s-a ocupat de filmări și editarea video. Anul trecut, cele două jucătoare de la Vâlcea au scos prima piesă, intitulată „ I’m gonna win”, care între timp a ajuns hit.

Ca și la primul single, handbalistele de la Vâlcea au colaborat cu Studioul ”Lee Music” de la Râmnicu Vâlcea, care aparține cunoscutului Bobiță Cătușanu, liderul trupei  Antract. Kiki Liscevic nu exclude pe viitor o carieră în muzică, mai ales că a făcut deja primul pas în acest domeniu. „Prioritatea mea este handbalul, dar dacă voi avea vreodată o șansă să fac și muzică, o voi face. Iubesc muzica la fel de mult ca și handbalul”  a spus sârboaica.

Liderul trupei Antract, Bobi Cătușanu spune că proiectele dintre ”Lee Music” și cele două jucătoare vor continua și în viitor.  ”Noi mai avem proiecte cu Kiki, le vom face publice la timpul lor, probabil totul se va finaliza cu un album. ”Song you like”  este o piesă foarte frumoasă,  în stil acustic, filmarea este făcută în fostul Restaurant Casa Vâlceană, acum Trattoria Bella Giornata. Kiki este solista iar Mireya a filmat. Pentru toamna anului viitor, pregătim o mare surpriză, va fi ceva foarte tare, dar ea este sportivă profesionistă și poate lucra doar în puținul său timp liber” a spus liderul trupei Antract.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *