Campanie de curăţenie de primăvară, la Nicolae Bălcescu

Duminică, 28 martie 2021, la Nicolae Bălcescu, primarul Landor Moşteanu dă startul unei campanii de curăţenie de primăvară, ocazie cu care va fi declanşată o amplă acţiune de salubrizare a domeniului public şi privat, în toată localitatea.

Vor fi strânse gunoaiele adunate pe marginea drumurilor, iar zonele care sunt transformate în adevărate gropi de gunoi vot fi salubrizate.

„Respect pentru natură” este o acţiune de curăţenie generală care se va desfăşura la Nicolae Bălcescu, prin care se doreşte implicarea a cât mai multor cetăţeni, care să arate că vor să facă ceva prin care înfrumuseţează comuna.

 „Vă invităm să participați împreună cu noi la o acțiune de curățare a spațiilor publice pe care toți le folosim. În ziua de duminică, 28 martie 2021 luați-vă copiii, prietenii, vecinii și veniți să redăm naturii o parte din respectul pe care îl merită, iar nouă, tuturor, să ne facem bucuria traiului într-un mediu curat. Ne vom organiza în așa fel încât să curățăm malurile Topologului, marginile drumurilor și pădurilor, dar mai ales punctele unde sătenii obișnuiesc să-și arunce gunoiul. Pentru a ne proteja pe timp de pandemie, am decis să ne împărțim în mai multe grupulețe de maxim 3-4 persoane, care oricum nu o să stea unul lângă celălalt pe parcursul acestei acţiuni. În acest fel reușim să acoperim o arie cât mai mare din comuna noastră și să fim protejați. Participanții vor avea la dispoziție spirt, mănuși, câteva ustensile de strâns, tricouri și câte un sandwich.

Ești și tu alături de noi în combaterea poluării? Dacă da, te rugăm să îți exprimi interesul față de acest eveniment lăsând un comentariu, un like și distribuind postarea! Unde-s mulți, puterea crește!”, afirmă primarul localităţii Nicolae Bălcescu, Landor Moşteanu.  La această amplă acţiune sunt aşteptaţi peste 200 de voluntari

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *