Horezu, în picaj!

Flacăra Horezu a fost spulberată sâmbătă în Treapt, 0-3 cu Măgura Cisnădie și pare a fi în plin picaj.

După permutările din iarnă, Horezu a început anul cum nu se putea mai prost. După 0-4 în deplasare cu Dăeștiul, olarii sperau sâmbătă la un rezultat pozitiv cu Măgura, la prima apariție din acest an pe teren propriu.

Cisnădie s-a dovedit însă o nucă prea tare pentru Flacăra, o echipă care parcă se prăbușește după un tur bun, la capătul căruia a pierdut însă câțiva jucători cu mare experiență (Popa, Munteanu, Precup). Florin Stelea a deschis scorul pentru Cisnădie în minutul 24, iar Obananay Kenneth l-a majorat în minutul 28.

În debutul părții secunde, Moldovan a trimis cu capul în bara porții sibiene, o fază care putea readuce Horezu în joc. În ultimul sfert de oră, horezenii au rămas în inferioritate, după eliminarea lui Ion Marian, după două galbene. Florin Stelea a stabilit scorul final în minutul 89 și astfel Cisnădie s-a impus cu 3-0.

 Pe lângă eșecul categoric, horezenii au terminat jocul și cu doi jucători accidentați. Astfel, Simeanu s-a lovit la genunchi, în timp ce Grosu (FOTO) a suferit o comoție și a fost dus la spital, fiind internat și cu perfuzii. În prima repriză, Grosu a primit un genunchi în cap și a continuat să joace, iar la pauză părea că și-a revenit. În partea secundă, însă, Grosu a amețit, după ce a lovit mingea cu capul și a fost trimis direct la spital.

După două înfrângeri drastice, Gabi Mangalagiu speră în revirimentul echipei sale, chiar dacă Flacăra nu marchează și primește multe goluri.  ”Nu avem experiență la Liga a III-a și asta se vede. Contează și faptul că nu avem omogenitate, sunt 5-6 jucători noi, veniți în iarnă” a spus antrenorul Gabi Mangalagiu, care ar putea face modificări în formula de echipă din etapa viitoare. Sâmbătă, Horezu merge la Avrig să joace cu Șelimbăr, unde practic nu are nicio șansă să scoată ceva. Din fericire, Flacăra a obținut puncte nesperat de multe în tur și stă acum liniștită,  fără a mai avea emoții la retrogradare.

Flacăra Horezu: D. Vlădoi – Mihăescu, Bălan, Moldovan, Grosu – Pencea – Simeanu, Comănescu, Horumbă, I. Marian – Dobrescu. Au mai jucat: Turcin, Bîrziche, Dinu, Ruican, Vartolomei. Antrenor: Gabi Mangalagiu

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *