Dăeștiul, doar remiză cu Tg.Cărbunești

Viitorul Dăești și Gilortul Tg.Cărbunești au remizat vineri în Zăvoi, scor 1-1 și vâlcenii au pierdut orice șansă de a mai prinde locul 2.

Costea are prima ocazie a partidei în minutul 18 dar șutează în portarul Constantinescu. Apoi, în minutul 26, Pîrvu este agățat în careul gorjenilor, se dictează penalty și tot mijlocașul vâlcean execută lovitura de pedeapsă, peste poartă. Gilortul deschide scorul în minutul 34 după o lovitură liberă executată de Dănăricu, iar Cocină trimite în plasă cu capul de la 6 metri.

Repiza secundă începe două schimbări în tabăra vâlceană și cu ratarea lui Costea, care reia peste poartă din poziție ideală. Tot Costea este aproape de gol în minutul 51, când șutează puțin pe lângă poartă, după o acțiune bună a lui Precup.  Gilortul este tăioasă pe contraatac, Roncea scapă singur cu Marinoiu,  dar trage peste.

Vâlcenii egalează în minutul 74, tot după o lovitură liberă de pe stânga, Cr. Munteanu centrează și Samson înscrie cu o lovitură de cap.  Urmează o ocazie imensă a gorjenilor, după ce Cr.Munteanu a încercat să trimită cu capul spre portar, dar tot fundașul vâlcenilor a intervenit și a salvat un gol ca și făcut. Dăeștiul putea da lovitura în minutul 87, când Cr. Munteanu a bătut bine o lovitură de la 25 de metri și mingea a lovit bara porții gorjene, fază la care portarul Dr. Constantinescu s-a accidentat și meciul a fost întrerupt cinci minute.

Viitorul rămâne pe locul 7 în Seria a VII-a, fără a mai avea șanse să prindă loc de baraj, dar și fără emoții în privința retrogradării.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *