Adrian Popa: ”O echipă nu se construiește în două luni”

Antrenor-jucător la Viitorul Dăești, Adrian Popa regretă ocaziile irosite vineri de echipa sa în Zăvoi, în disputa cu Gilortul, scor 1-1 (0-1).

Puteam și mai mult decât egalul, am început mai slab, am revenit, dar am ratat multe ocazii. Este un punct, îl punem în tolba noastră și mergem înainte. Am făcut greșelile noastre, ne-a lipsit luciditatea, am dus mingea în fața porții și am ratat 5-6 ocazii foarte mari și un penalty, când întâlnești o echipă bună cum e Gilortul, trebuie să fructifici șansele”.

Adrian Popa își propune să reconstruiască echipa de la Fedeleșoiu pentru sezonul următor. ”Noi încercăm să construim o echipă, vedem ce avem de făcut și sperăm să învățăm din aceste jocuri și sperăm să arătăm mai bine. Noi am pornit de pe locul 7, nu am declarat niciodată că vrem locul 2!  Când pleci într-o cursă de pe locul 7 după 60% din ea și vrei să termini pe 1 sau 2, nu e chiar simplu. O echipă nu se construiește în două luni, ușor, ușor, vedem unde suferim, ce avem de făcut și ce trebuie să îndreptăm. Trebuie să urcăm în clasament, dar ne uităm și în jos, înainte de a ne uita în sus” a spus Adrian Popa.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *