Horezu, trei eșecuri la rând

Flacăra Horezu a pierdut vineri și la Avrig, 0-3 în disputa cu liderul seriei, Viitorul Șelimbăr.

Echipa lui Gabi Mangalagiu a suferit cel de-al treilea eșec consecutiv în acest an, 0-3 în deplasare cu Șelimbăr. Nu au făcut deplasarea Simeanu și Bălan, care au fost accidentați, în timp ce I. Marian a fost suspendat.  Ținând cont de valoarea net superioară a adversarei, antrenorul Gabi Mangalagiu a schimbat sistemul și s-a apărat cu cinci fundași, în încercarea de a limita scorul.

Scorul a fost deschis la jumătatea primei reprize de Adrian Cîrstean dintr-o lovitură de la 11 metri, la o aglomerație în careu, după ce mingea a lovit inițial bara.  Sibienii au făcut 2-0 până la pauză, Daniel Tătar fructificând, din marginea careului mic, de lângă Mihăescu, o centrare pe colțul lung a lui Câmpean (’43). Rezultatul final l-a stabilit Andrei Roșu, din poziție suspectă de ofsaid, în minutul 71, singur din 6 metri, după ce mingea șutată de un sibian a lovit inițial bara.

Antrenorul Gabi Mangalagiu crede că echipa a avut un plus față de precedentele jocuri.  ”Cred că la primul gol nu a fost penalty, iar la cel de-al treilea a fost ofsaid. Echipa s-a exprimat mai bine ca în precedente două jocuri, s-a văzut un plus. Niciodată jocurile de pregătire nu sunt relevante, am marcat des acolo, dar amicalele nu îți arată capacitatea echipei din campionat. Urmează și jocuri mai accesibile pentru noi, din care putem obține puncte”  a spus Gabi Mangalagiu.

După ce au pierdut în iarnă câțiva jucători de bază, Flacăra este în plin picaj, nereușind să marcheze niciun gol în cele trei jocuri oficiale, pe care le-a pierdut la scor. Olarii pot obține primele puncte în acest an în etapa viitoare, când în Treapt vine Gaz Metan II.

Flacăra: Trașcă – Grosu, Mihăescu, Moldovan, Pușcașu, Bîrzichie – Horumbă, Pencea, Nuță, Comănescu – Dobrescu. Au mai jucat: Turcin, Nistor, Dinu, Ruican.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *