Construire trotuare pietonale în Comuna Stoenești, prin asociere cu Consiliul Județean Vâlcea

Construire trotuare pietonale în Comuna Stoenești, prin asociere cu Consiliul Județean Vâlcea

La ședința ordinară a Consiliului Județean Vâlcea din data de 31 martie 2021 s-a aprobat proiectul prin care Comuna Stoenești și Județul Vâlcea se asociază în vederea realizării obiectivului de investiții “Construire trotuare pietonale adiacente, pe partea stângă și dreaptă a DN 67, DN 651 și DJ 646 A, în satele Stoenești, Bârlogu, Mogoșești și Budărăști, Comuna Stoenești, județul Vâlcea.

Consiliul Județean motivează de ce au decis să realizeze acest proiect:

“Această solicitare este motivată de faptul că, de-a lungul anilor, cetățenii comunei Stoenești și turiștii care vizitează locurile, au făcut solicitări privind întreprinderea unor demersuri pentru construirea unor trotuare pietonale adiacente celor două drumuri județene, construirea acestor trotuare fiind necesară pentru creșterea siguranței pietonale și indirect a circulației auto. “ a declarat Consiliul Județean Vâlcea.

Care sunt responsabilitățile fiecărei părți?

Comuna Stroești are de indentificat sursele financiare pentru implementarea proiectului și va întocmi documentația necesară obținerii avizelor și autorizațiilor pentru executarea lucrărilor.

Județul Vâlcea, prin Consiliul Județean Vâlcea, va pune la dispoziție suprafețele de teren aferente sectoarelor de drumuri județene, respectiv DJ 646 A și DJ 651, situate pe raza administrativ-teritorială a comunei Stoenești, prin încheierea unui acord de asociere.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *