Horezu, la al patrulea eșec consecutiv

Flacăra Horezu a pierdut azi, în Treapt, 1-3 cu Gaz Metan Mediaș II și a ajuns la patru înfrângeri consecutive.

Horezenii nu au reușit să câștige primul punct din acest an, dar măcar au marcat primul gol. Sibienii au deschis scorul rapid, în minutul 10, prin Luis Nițu și l-au majorat în minutul 27 prin reușita lui Paul Costea, după o eroare mare a căpitanului Pencea. La 0-2, fiecare echipă a ratat câte un penalty. Mai întâi, Dragoș Trașcă a blocat o lovitură de pedeapsă executată de Paul Costea. Apoi, în minutul 43, Ovidiu Comănescu a irosit și el un penalty, dar faza a continuat și Răzvan Dinu a finalizat după o centrare de pe stânga. A fost primul gol al echipei în acest an într-un meci oficial!

În partea secundă, Flacăra spera la egalare, dar fundașii Moldovan (minutul 67) și mai apoi Mihăescu (minutul 78) au fost eliminați pentru cumul de cartonașe galbene, așa că misiunea horezenilor a devenit una imposibilă. În prelungiri, Gaz Metan II a mai primit un penalty, care a fost transformat prin ”scăriță” de Paul Costea și astfel sibienii s-au impus cu 3-1.

Cu patru înfrângeri din tot atâtea jocuri în 2021, Flacăra a căzut pe locul 7, însă nu are emoții cu retrogradarea, având un bagaj suficient de puncte în tur. După ce a pierdut în iarnă 4-5 jucători cu experiență, pentru a reduce bugetul de salarii, Horezu s-a prăbușit în retur, având un lot format în majoritate din juniori.

Trașcă – Grosu, Mihăescu, Moldovan, Bîrzichie – Comănescu, Pencea – Horumbă, R.Dinu, I.Marian – Dobrescu. Au mai jucat: Nistor, Turcin

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *