Unul dintre viceprimarii municipiului Râmnicu Vâlcea dezbate bugetul anului 2021 într-un live pe Facebook

Viceprimarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu, va realiza un live pe facebook unde oricine poate participa pentru a discuta bugetul pe anul 2021.

Dragi râmniceni,

Trăim vremuri dificile, astfel că doar transparența în comunicare este cea care ne poate ajuta să trecem peste aceste timpuri incerte.

Acesta este motivul pentru care LUNI, 05.04.2021, de la ora 20:00 vă aștept LIVE pe pagina mea de Facebook pentru a discuta despre bugetul pe anul 2021 și despre alte subiecte de interes pentru dumneavoastră și pentru orașul nostru.

Vă aștept în număr cât mai mare, cu întrebări și curiozități la care sunt sigur că vom găsi un răspuns. a declarat Viceprimarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu, într-o postare pe Facebook.

Viceprimarul spune că va încerca să poarte o discuție constructivă cu cei care vor participa, astfel încât bugetul să fie pe placul cetățenilor din Râmnicu Vâlcea.

Luni, începând cu orele 20:00 vom discuta împreună cu cetățenii orașului ce își doresc și să înțeleagă bugetul municipiului Râmnicu Vâlcea, care sunt sumele pentru investiții și ce investiții se doresc aplicate. Eu vreau să le expun cetățenilor viziunea mea despre dezvoltarea orașului, dacă cetățenii își doresc ceea ce propun eu ca viziune atunci vom merge în direcția aceasta. Dacă cetățenii își doresc proiectele care sunt actuale pentru bugetul 2021, atunci mergem pe acestea. Prima dată trebuie să le expune: ce lucrări sunt prinse în lista de investiții, ce sume sunt alocate, chestii de genul ăsta. ne-a declarat Viceprimarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *