Lupii ageri de la Popești-Leordeni participă la Școala de iarnă, la Obârșia Lotrului

Centrul Local Lupii Ageri Popesti-Leordeni organizează în perioada 8-11 aprilie 2021 Școala de iarnă pentru cercetași, cartierul general urmând a fi stabilit la Cabana ROMSILVA Obârșia Lotrului.

Programul acestei acțiuni pentru cercetașii de la Popești Leordeni este următorul:

• 8 aprilie: plecare spre Obârșia Lotrului (ora 13.30) – parcarea LIDL Oltenitei

• 9 aprilie: curs de prim ajutor (cu cei de la Crucea Roșie), hyke, curs de orientare sportivă (EcoSport), Ce se întâmplă cu natura iarna? (lecție deschisă, realizată cu ajutorul ROMSILVA), săniuș și escalda în rapel; training de igienă personală și o mare surpriză, transpunerea la o scară mai mică a evenimentului „Cu mâinile curate”.

• 10 aprilie: urcare la Pârtia Obârșia Lotrului cu telecabina și distracție pe pârtia de săniuș. Tot aici, cercetașii lucrează cu prietenul lor, Mircea Lera (Salvamont Vâlcea). Seara: foc de tabără și o provocare insolită (un joc interactiv)

• 11 aprilie: Cupa Oltului, editia a IV-a, la orientare. Competiția se desfășoară în Salina Ocnele Mari. Încheiere cu cermonia de depunere a Promisiunii.

Parteneri în această activitate organizată de Centrului Local Lupii Ageri sunt: ROMSILVA, Remix Com SRL,, Listafirme.ro, Borg Design, BOROMIR, BVG Development&Investment SRL, Agrodor, GELDA COM, Crucea Roșie Rm. Vâlcea, Salvamont Vâlcea, EcoSport Rm. Vâlcea, SALROM, TAG, Primaria Malaia, Calibar Services, Radic Star și ProCiutescu.ro Production.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *