Încă o șansă pentru Costești, care va da baraj cu o campioană județeană

Comitetul de Urgență al FRF a modificat azi sistemul de retrogradare din Liga a III-a, urmând ca echipele situate pe locurile 9 și 10 să dispute meciuri de baraj cu câștigătoarele ”barajelor” de la județ!

Minerul Costești mai are o șansă de menținere în Liga a III-a, după decizia luată azi de Comitetul de Urgență al FRF. Astfel, nicio echipă nu mai retrogradează direct din Liga a III-a, iar formațiile situate la final pe locurile 9 și 10 vor susține jocuri de ”baraj” pentru menținerea/promovarea în Liga a 3-a cu echipele câștigătoare ale jocurilor de baraj între câștigătoarele Ligii a 4-a. În situația în care numărul echipelor din Liga a 4-a care se vor regăsi în situația de a disputa baraj de menținere/promovare în Liga a 3-a va fi mai mic de 21, atunci numărul de echipe din Liga a 3-a care participă la baraj se va reduce în mod corespunzător.

Datele de desfăşurare ale celor două manşe ale ”barajului” sunt 16 şi 23 mai 2021. Minerul Costești este ultima clasată în Seria 7, având doar 6 puncte din 14 jocuri, fără a mai avea șanse să evite locurile 9-10. În prima etapă a ”barajelor”, campioanele județene se vor întâlni într-o singură manșă, pe 12 mai, pe teren neutru, prin tragere la sorți, fără a mai fi împerecheate geografic.

Toate datele despre decizia FRF pot fi vizionate accesând următorul link: https://www.frf.ro/wp-content/uploads/2021/04/Regulament-organizare-baraj-liga-3-2021-2022.pdf

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *