Liga a IV-a Vâlcea va avea la start patru echipe

Echipele din Liga a  IV-a Vâlcea au avut teremen până azi, la ora 17.00 să se înscrie în minicampionatul care trebuie finalizat până pe 8 mai, conform cerințelor FRF. Deși verbal șapte echipe erau doritoare să ia startul, până la urmă, doar patru cluburi au depus cerere de înscriere pentru sezonul 2020-2021 la Liga a IV. Cele patru echipe sunt Chimia 1973 Rm. Vâlcea (FOTO), CS Mădulari, AFC Băbeni și ASFC Păușești Otăsău.  Dintre acestea, trei dețin CIS-ul obligatoriu pentru a participa la un ”baraj” de promovare: Mădulari, Chimia și Păușești Otăsău.

”Mâine, la ora 14.00, vom avea ședința tehnică cu toti reprezentanții celor patru echipe în incinta Arenelor Traian, cu repespectarea normelor de sănătate în vigoare și vom stabili calendarul competițional” a anunțat președintele AJF Vâlcea, Adrian Comănescu.

Surprinzător, una din echipele puternice de la Liga a IV-a, Cozia Călimănești nu s-a înscris. De asemenea, echipa cu cel mai bun lot din acest moment de la județ, Sparta Rm. Vâlcea nu a fost acceptată de AJF. Sparta părea singura echipă cu șanse la promovare în acest an.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *