Pregătiri pentru autostrada Pitești-Sibiu: Prefectul Sebastian Fârtat participă la o întâlnire împreună cu primarii comunelor pe unde va trece autostrada

Participarea Prefectului Sebastian Fârtat la ședința din comuna Perișani a avut ca scop informarea oficialilor primăriilor despre cadastrarea sistematică care va fi gratuită pentru proprietățile ce vor fi afectate de construcția viitoarei autostrăzi.

Prefectul Sebastian Fârtat a participat astăzi, în comuna Perișani, alături de reprezentanții Oficiului Județean de Cadastru și Publicitate Imobiliară, la o întâlnire cu primarii și secretarii celor trei localități din județ – Perișani, Racovița și Câineni, pe unde va trece viitoarea autostrada Pitești-Sibiu.

Tema întâlniriii a constituit-o cadastrarea sistematică gratuită a proprietăților din cele trei localități, cu accent pe lămurirea unor aspecte ce țin de realizarea intabulării imobilelor ce vor fi afectate de construcția viitoarei autostrăzi.

Reprezentantul Guvernului în Vâlcea a solicitat celor trei administrații locale să acorde o atenție deosebită identificării tuturor proprietarilor terenurilor aflate pe culoarul viitoarei autostrăzi, astfel încât aceștia să poată beneficia de despăgubiri echitabile la expropriere.

Prefectul Sebastian Fârtat a ținut să precizeze că realizarea autostrăzii Pitești-Sibiu reprezintă o prioritate a actualului Guvern și apreciază că anul 2027 este unul realist în ceea ce privește finalizarea acesteia.” a declarat Instituția Prefectului Vâlcea.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *