Administrația comunei Stroești se adaptează la bugetul actual, chiar dacă este insuficient

Buget pe măsură și perioadă în comuna Stroești

Pentru multe comune bugetul este insuficient sau nesatisfăcător cerințelor actuale, însă administrația comunei Stroești consideră că este un buget bazat pe adaptabilitatea perioadei actuale de pandemie. Cu toate acestea, nu va fi suficient să realizeze toate proiectele propuse de administrație.

Este un buget adaptat perioadei prin care trecem. Având în vedere perioada cu pandemia și problemele actuale la nivel național și internațional, nu cred că ar trebui să avem pretenții foarte mari. Față de anul trecut este aproape la fel. În niciun an nu ne-a permis bugetul să facem tot ce ne-am propus să realizăm. Tot timpul trebuie să-ți propui mai mult și vezi după aceea cât poți realiza, indiferent de cât de mult îți dorești să faci. Acum ține și de buget și de gestionarea banilor de la instituții sau de economiile care se realizează, dar acum toată lumea dorește cât mai mult și trebuie să realizezi faptele și acțiunile palpabile și realizabile. Toate țările trec prin o perioadă de austeritate și trebuie să realizăm că principalul subiect este viața. „ne-a declarat primarul comunei Stroești, Ciolacu Toma.

Competiția mică, șanse mai mari de câștig

Situația guvernamentală actuală pune populația pe gânduri deoarece se aștepta la un consens și o colaborare de succes între cele două partide, coaliția USR-PLUS și PNL. Totuși, aceasta dă greș în ultima perioadă și primarul comunei Stroești ne oferă o perspectivă competitivă asupra acestei situații.

Nu aș fi eu în măsură să comentez situația guvernamentală actuală, eu nu mă consider un politican. Acestea sunt chestiuni politice care se discută de reprezentanții politici. Mă consider un administrator al localității, deci nu sunt în măsură să comentez aceste situații. În general lucrurile amestecate nu merg bine și aici putem vorbi de general, nu numai în cazul coaliției actuale. Într-o competiție cu mai mulți competitori lucrurile nu vor merge niciodată în favoarea ta. Până la urmă cred că se vor așeza la masă și lucrurile vor merge bine, dar în cazul în care lucrurile nu vor merge bine… decât să stăm într-o ceartă continuă mai bine sparg coaliția și atunci vor vedea ce vor hotărî la nivel național. „ne-a declarat primarul comunei Stroești, Ciolacu Toma.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *