Victorii pentru Mădulari și Băbeni

Lupta în trei pentru locurile 1-2 în Liga a IV-a este una palpitantă și se va decide probabil în ultima etapă.

FC Băbeni s-a impus cu 3-1 în deplasarea de la Chimia, după reușitele lui L.Cazan (2) și Milosteanu, respectiv Băgălin. Băbeniul a surprins în această săptămână, după ce l-a schimbat pe antrenorul Iulică Dincă cu tehnicianul juniorilor, Laurențiu Mutu. Băbeni este lider după patru etape, dar are programul cel mai dificil în ultimele două etape.

La Mădulari, echipa gazdă și-a luat revanșa și s-a impus cu 2-1 în disputa cu Păușești Otăsău. Oaspeții au deschis scorul prin Fistogeanu (penalty), dar ”spartanii” lui Lungan au întors rezultatul după golurile lui V.Neacșu și Bîrzăgeanu. Gazdele au dat lovitura de grație în prelungiri și după un început modest de minicampionat, au acum șanse mari la calificarea în finală. După încheierea jocului, Văcaru a primit cartonașul roșu după o altercație.

Sâmbătă, 1 mai sunt programate jocurile din etapa a V-a, FC Băbeni – CS Mădulari și Păușești Otăsău – Chimia. Ultima etapă din miniturneu este programată pe 5 mai, urmând ca primele două clasate să joace finala pentru titlul județean pe 8 mai.

Clasament Liga a IV-a

1A.F.C. Băbeni4220738p
2A.S.F.C. Păuşeşti Otăsău4211847p
3C.S. Mădulari4211887p
4A.C.S.S.C. CHIMIA 1973 Rm. Vâlcea40043110p

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *