Dăeștiul termină campionatul pe locul 3!

Viitorul Dăești a câștigat azi, la Simeria, 2-1 cu CSM Deva și a terminat campionatul pe un onorant loc 3!

Vâlcenii au reușit un nou succes în ultima rundă a Ligii a III-a, 2-1 în deplasare, cu CSM Deva, una din echipele solide ale seriei. Patru din jucătorii de bază, Fl. Costea, Vasile, Samson și Iordache au fost indisponibili.

Gazdele au condus cu 1-0 din minutul 12, când Vasiu a împins în poartă din 3 metri o minge centrată dintr-o lovitură liberă. Dăeștiul a egalat în minutul 44, când George Neacșu a tras direct în vinclu din 16 metri, după un balon respins de apărarea gazdelor.

Golul victoriei a venit în minutul 82, când Cristi Munteanu a prins un șut superb de la 30 de metri, lângă rădăcina barei.

Dăeștiul a întrecut astfel pe Deva, dar și pe Gaz Metan II și Tg. Cărbunești, care au remizat acasă. Locul 3 este o performanță excelentă pentru antrenorii Adrian Popa și Cristi Munteanu, care au preluat echipa în iarnă, de pe locul 7. În cele opt jocuri disputate în acest an, Dăeștiul a câștigat cinci jocuri, a înregistrat o remiză și a pierdut două jocuri (deplasările la primele două clasate).

Antrenorul-jucător Adrian Popa este mulțumit cu clasarea pe podium, ținând cont de unde a preluat echipa. ”A fost un meci disputat cu Deva. Am avut un început mai puțin bun, gazdele au profitat și au preluat conducerea. Am avut puterea de a reveni și le mulțumesc băieților pentru acest lucru, pentru efortul depus. Am egalat, iar apoi am trecut în avantaj prin două execuții frumoase, ale lui George Neacșu și Cristi Munteanu. A fost totul așa cum ne-am dorit. Ne-au ajutat și rezultatele celorlalte două meciuri să terminăm sezonul pe locul 3. Eu zic că e foarte bine, dacă ne gândim de unde am plecat. Meritul este al băieților. Le mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în această perioadă și ne susțin, în continuare! Să ne revedem cu bine, sănătoși, după sărbători. Paște fericit tuturor!” a spus Adrian Popa.

Flacăra: Eftimie – Ad.Popa, Mocioacă, Cr.Munteanu, Roșianu-Pîrvu, Precup – Dima, Preda, Georgescu – Neacșu. Au mai intrat Talpoș, Bunescu, Rizea, Bărbuți

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *