Horezu a spart gheața

Flacăra Horezu a reușit prima victorie din acest an, 5-1 (3-0) cu Minerul Costești, chiar în ultima etapă a Ligii a III-a.

Lipsită de o serie de jucători, Minerul Costești a fost victimă sigură în Treapt și se gândește doar la ”barajul” care o poate menține în Liga a III-a.

Scăpată și ea de griji, Flacăra a defilat vineri și s-a impus cu un categoric 5-1. Radu Dobrescu a reușit o ”triplă” (minutele 5, 26, 60) și au mai marcat Ionuț Moldovan (18) și Ovidiu Comănescu (47). Laurențiu Nicolaescu a punctat în minutul 69 pentru unicul gol al oaspeților. Flacăra și-a mai spălat astfel din păcatele returului, în care, după ce a pierdut în iarnă jucători importanți, a strâns șapte jocuri fără victorie, în care a reușit doar un egal. Victoria cu Costești a fost prima din retur, dar pentru sezonul viitor, Horezu trebuie să își întărească lotul cu câțiva jucători cu experiență, pentru a redeveni o echipă solidă pentru Liga a III-a.

Minerul Costești a avut un retur foarte slab, cu un singur punct în opt jocuri, obținut în deplasarea cu Gaz Metan II și a terminat campionatul cu doar 7 puncte din 18 meciuri. Antrenorul Țețe Vlădoi se gândește acum la recuperarea jucătorilor accidentați: Zanfir, Proteasa, C. Vlădoi, Diaconescu, Rădulescu, Vlad și Preda.

Pentru sezonul viitor, Viitorul Dăești și Flacăra Horezu sunt sigure de locul de Liga a III-a, în timp ce Minerul Costești trebuie să câștige ”barajul” cu o echipă de la județ, pentru a se menține. Vâlcea mai poate urca o echipă la Liga a III-a, doar dacă câștigătoarea titlului județean va trece de două ”baraje” de promovare, o variantă care pare greu plauzibilă.

Flacăra: D.Vlădoi – Grosu, Mihăescu, Moldovan, Ruican – Turcin, Pencea – Comănescu, Nistor, R.Dinu – Dobrescu. Au mai jucat: Simeanu, Vartolomei, Pușcașu, Bîrzichie, Nuță

Costești: M.Vlădoi – Mazilu, M.Diaconescu, Nicolaescu, R.Negoiță – Trașcă, Vladu, Marinescu, Zotică – Mihalcea, Pașoi. Au mai jucat: D.Negoiță, Casoni, Păun.

Țețe și Denis au fost din nou adversari

Tatăl Marius Vlădoi (49 ani) și-a înfruntat din nou pe teren fiul, Denis Vladoi (19 ani). Ambii portari au fost titulari la echipele lor, Costești respectiv Horezu, dar la final s-a bucurat doar Denis. ”Noi am mai fost adversari, dar la un joc de cupă, noi eram atunci la județ. Acum, a fost un duel la același nivel, la Liga a III-a, nu știu dacă s-a mai întâmplat așa ceva la nivel național, cu amintirile acestea rămânem. M-am bucurat când am marcat noi, chiar dacă Denis a primit gol. Nu credeam că mă poate învinge la acest scor, dar eu sunt trecutul, el este viitorul” a spus Marius Vlădoi.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *