Lucrări de consolidare pentru DJ 648 B – Comuna Dănicei

Proiectul de consolidare al drumului DJ 648 B este în desfășurare și aproape finalizat. Lucrările au avut ca scop plombarea drumurilor care erau afectate.

Acum câteva săptămâni în Consiliul Județean Vâlcea a asfaltat pe DJ 648B un kilometru și jumătate de asfalt, am mai făcut o solicitare prin Consiliu prin care am solicitat plombarea pentru sectoarele nemodernizate pe unde s-au făcut gropi. De asemenea, Consiliul Județean Vâlcea întotdeauna împreună cu președintele au fost foarte receptivi și chiar a trimis câteva mașini de asfalt cu care am plombat gropile care s-au realizat. Din păcate o zi nu s-a lucrat din pricina ploilor, însă mai au nevoie de încă o zi și eu zic că vor fi gata lucrările.„ ne-a declarat consilierul juridic al comunei Dănicei, Ionuţ Voiman.

Start la lucrările de reparații pe drumurile județene din Comuna Danicei. Începand de astăzi au început lucrările de plombare în mai multe zone pe drumurile județene din comună.Doresc sa mulțumesc pe această cale domnului Presedinte al CJ Vâlcea Constantin Rădulescu, care si de această dată a fost receptiv la solicitarea noastră, și RAJDP Vâlcea.„ a declarat Primăria Comunei Dănicei.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *