65% din administrația locală din comuna Mădulari este vaccinată

Curățenie generală de primăvară în comuna Mădulari 

Curățenia de primăvară a unit locuitorii comunei Mădulari și au lucrat cot la cot cu primăria.  

În proporție de 90% din cetățeni s-au implicat în curățenia de primăvară din acest an. Am rezolvat ce aveam de făcut împreună cu locuitorii comunei, având diverse lucruri de rezolvat și de selectat. Am reușit să îi motivăm pe unii oameni să facă un efort în plus pentru comună, demonstrând că ducem împreună o luptă spre binele tuturor. Primăria din comuna noastră încearcă mereu să comunice cu oamenii și să îi implicăm în diverse activități.” a declarat primarul comunei Mădulari, Dimulescu Ion. 

Bugetul susține proiectele existente, dar cu greu se pot realiza altele 

Bugetul nu permite realizarea unor proiecte în plus pe lângă cele în desfășurare. Perioada actuală se dovedește a fi foarte dificilă din punct de vedere financiar, afectând semnificativ cursul dezvoltării la nivel local. 

De buget pot spune că nu este nici rău, dar nici bun. Este undeva pe la mijloc, nu ne putem extinde sau să avem în vedere proiecte în plus. Avem câteva extinderi, o asfaltare de făcut și cam atât ne permitem să facem în plus cu acest buget pe lângă atribuțiile pe care trebuie să le îndeplinim pentru bunăstarea comunei. Sunt întrețineri de făcut, proiecte de consolidat și multe altele pentru care avem bani, dar în plus nu putem realiza deocamdată. Să vedem ce oportunități apar pe parcurs și apoi vom avea de ce să ne prindem pentru a mai apuca un proiect sau două.” a declarat primarul comunei Mădulari, Dimulescu Ion. 

65% din personalul primăriei vaccinat 

Administrația comunei Mădulari și-a asumat rolul de a fi exemplu în fața cetățenilor, vaccinându-se în proporție de 65%. 

Undeva la 65% din personalul primăriei noastre este vaccinat. Este un procent care mă bucură și care mă motivează. Nu există un procent așa mare în comună per total, dar cel puțin oamenii lângă care lucrez au înțeles că este important și că trebuie să ne asumăm această răspundere. Față de campania de vaccinare la nivel național, consider că a mers destul de slab și că este loc de mai bine și mai rapid. ” a declarat primarul comunei Mădulari, Dimulescu Ion. 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *