Doar 80% din nevoi sunt rezolvate de buget în comuna Șirineasa

Bugetul rezolvă 80% din cerințe 

Anul acesta este dificil pentru multe localități, iar comuna Șirineasa se află pe listă. Ce este mai îngrijorător este faptul că administrației locale îi lipsesc bani pentru a acoperi nevoia persoanelor cu handicap, fiind o situație foarte delicată.  

Aproximativ 80% din cerințele noastre au fost rezolvate de buget. Din păcate rămânem cu un procent de 20% care este de neatins. Noi ce ne-am propus pentru anul acesta am prins prin buget, cu acel 20% ar fi fost ideal. Avem de făcut un teren sintetic, niște rigole,  dispensar modernizare și dotare, trotuar, acestea sunt proiecte pe care le punem în mișcare anul acesta pentru că de terminat toate nu se poate deocamdată. Poate anul viitor vor fi gata toate. Din păcate suntem mai descoperiți pentru locuitorii care au nevoie de ajutor, fiind persoane cu handicap. Avem în lipsă pentru acest departament undeva la 80.000 de lei, care nu este orice sumă, este o sumă serioasă care nouă ne lipsește. a declarat primarul comunei Șirineasa, Ion Streinu. 

Vaccinarea, singura soluție pentru a pune capăt pandemiei 

Personalul din administrația locală din comuna Șirineasa este vaccinat în proporție de 70%. Aceștia vor să dea exemplu locuitorilor din comună și îi sfătuiesc să se vaccineze și ei cât mai curând. 

Eu astăzi am făcut rapelul, sunt vaccinat complet împotriva virusului COVID-19. Am sfătuit toți cetățenii să se vaccineze, este un lucru important pe care trebuie să ni-l asumăm toți dacă vrem să trecem peste pandemie. Aproximativ 70% din personalul din primăria comunei noastre este vaccinat. Ne mândrim cu asta și arătăm că se poate, sperăm că și locuitorii vor lua exemplu de la noi. a declarat primarul comunei Șirineasa, Ion Streinu. 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *