Primele imagini de la centrul drive-through de vaccinare din Râmnicu Vâlcea

În această dimineață, la ora 10.00, a început la Râmnicu Vâlcea acțiunea de vaccinare direct din mașină – drive-through. Centrul acesta de vaccinare este primul din zona Olteniei. Se află în parcarea Complexului Comercial Shopping City Râmnicu Vâlcea, exclusiv cu serul produs de compania Pfizer BioNTech.

Ce spune prefectul Sebastian Fârtat despre noul centru de vaccinare

Prefectul județului Vâlcea, Sebastian Fârtat, s-a aflat în cursul dimineții la centrul de vaccinare pentru a urmări desfășurarea activității, împreună cu echipele instituțiilor implicate în organizare, fiind plăcut impresionat că, încă de la primele ore ale dimineții, zeci de persoane așteptau în mașini deschiderea centrului pentru a se putea imuniza.

Am fost plăcut impresionat că vâlcenii au venit să se vaccineze la acest centru într-un număr destul de mare încă de la deschidere. Este dovada că le pasă de sănătatea lor și a celor din jur și nu pot decât să le mulțumesc sincer că au ales să se vaccineze. Le mulțumesc și echipelor medicale, voluntarilor și tututor instituțiilor și firmelor din județ care au acceptat parteneriatul propus de noi și au făcut ca acest centru să devină functional. Îi invit și pe ceilalți vâlceni și nu numai să vină să se vaccineze în acest centru, dacă încă nu au făcut acest pas. Fiecare persoană care se vaccinează este importantă și cu cât suntem mai mulți cei care ne-am vaccinat cu atât mai repede ne putem întoarce la normalitate”, a spus prefectul Sebastian Fârtat.

Prima persoană vaccinată astăzi la acest centru a fost un polițist de la Poliția Rutieră, urmat de colegi de la ISU și Jandarmeria Vâlcea, până la ora închiderii centrului (ora 18.00), fiind imunizate 402 persoane.

Reamintim că centrul de vaccinare direct din mașină va fi deschis la sfârșit de săptămână, în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10:00 – 18:00.” a declarat Instituția Prefectului Vâlcea.

Imaginile sunt preluate de pe pagina de Facebook a Instituției Prefectului Vâlcea.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *