Băbeni are CIS

AFC Băbeni a obținut CIS-ul de la MTS lși va reprezenta județul Vâlcea la barajul de promovare în Liga a III-a.

Cum multe județe nu au putut organiza minicampionate în condițiile impuse de FRF, 18 din cele 24 de campioane vor merge automat în barajul al doilea, iar șase vor fi nevoite să joace pentru calificare în prima etapă. AFC Băbeni a avut un dram de noroc și nu va mai juca primul baraj, urmând a merge direct în faza a II-a, contra unei echipe de Liga a III-a situată pe locurile 9-1-0.

Aceste jocuri decisive vor avea loc în 16 şi 23 mai 2021. Tragerea la sorți pentru stabilirea meciurilor din etapa a doua a barajului de menţinere/promovare în Liga 3 va avea loc în data de 13 mai 2021. Băbeniul a mai fost în Liga a III-a în urmă cu 35 de ani, sub denumirea de Forestierul, echipă care a retrogradat în anul 1986!

Echipa pregătită de Emil Zaharoiu se pregătește de dubla manșă de ”baraj” și așteaptă să vadă care va fi adversarul pe care îl vor hărăzi sorții. Astfel, teoretic, există și șansa unui duel vâlcean între Băbeni și Costești, care ar garanta o a treia echipă vâlceană în sezonul viitor al Ligii a III-a. Deocamdată, Vâlcvea are garantat două locuri, prin Viitorul Dăești și Flacăra Horezu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *