Costești încă speră

Minerul Costești a pierdut manșa tur a ”barajului”, 1-2 la Severin cu Viitorul Simian (Mehedinți), dar păstrează șanse reale pentru retur.

Cum era de așteptat, Costeștiul a avut un adversar dificil, chiar dacă Șimian vine de la județ, dar reprezintă unul fără nicio echipă profesionistă. Gazdele au avut prima mare ocazie în minutul 12 și au deschis scorul în minutul 29, prin Iosu. În partea secundă, Minerul a avut prima ocazie în minutul 49, când șutul lui Trașcă este respins în bară de portar. Minerii au din nou ghinion în minutul 60, când Trașcă reia cu capul în bară. Viitorul face 2-0 în minutul 71, când Mișea este lansat driblează portarul și înscrie.

Vâlcenii au marcat golul care le menține speranța supraviețuirii prin juniorul Proteasa, în minutul 73 după o aruncare lungă de la margine a lui Trașcă. S-a terminat 2-1 și manșa retur din Zăvoi, programată de 23 mai, va fi decisivă, șansele părând relativ egale.

”Știam că avem o dublă grea, noi venim după un campionat mai puțin reușit la Liga a III-a. A fost un joc deschis, ambele echipe au avut ocazii, orice este posibil după acest rezultat. Să vedem ce iese în retur, rezultatul dă speranțe ambelor echipe, șansele sunt egale. Ne pregătim și încercăm să rămânem în Liga a III-a. Nu este o tragedie dacă retrogradăm, suntem un grup de prieteni, jucătorii au și alte joburi, dar dacă vom rămâne în Liga a III-a, va fi altă strategie și vom fi mult mai bine organizați” a declarat Marius Vlădoi.

Minerul: Vlădoi – M. Vlad, L. Nicolaescu, N. Mazilu, Pașoi, O. Marinescu, Trașcă, V. Mihalcea, C. Păun (Proteasa 60), Rădulescu (Preda 60), I. Vladu. Antrenor Marius Vlădoi.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *