Chimia începe cu dreptul

Chimia Rm. Vâlcea a debutat cu o victorie la turneul final al junioarelor 1 de la Turda și a învins azi, 37-33 (15-16) pe CSS 2 Baia Mare.

Echipa de junioare 1, Chimia a reușit prima victorie la turneul final de junioare 1 de la Turda, 37-33 cu CSS 2 Baia Mare, rezultat care îi deschide drumul spre calificarea în semifinale. Prima repriză a fost echilibrată, ambele echipe au alternat la conducere iar Baia Mare a intrat în avantaj: 16-15. După pauză, Vâlcea a fost mai eficientă în atac, s-a desprins și la 4 goluri și nu a mai avut emoții în final. Apărarea a mers destul de bine, iar în atac s-a construit cu răbdare, tactic fiind bine pregătit meciul, chiar dacă adversarul era unul necunoscut. Meciul a fost unul frumos, cu răsturnări de scor și victoria de azi trebuie să mobilizeze echipa pentru disputa de mâine cu Arena Tg. Mureș, formație la care evoluează și cele două jucătoare de la SCM, Lupei și Țîrle.

Tot astăzi, în grupa 2 a turneului final se mai dispută partida Corona Brașov – Arena Tg. Mureș.

Junioarele pregătite de Nicoleta Lazăr și Dana Joița mai joacă miercuri cu Arena Tg.Mureș și joi cu Corona Brașov și încă o victorie le poate duce în semifinale și implicit în lupta pentru o medalie.

Chimia: Dumitriu, Marica – Coman 13, Stana 9, Ailincăi 6, Dincă 4, Istrate 3, Sandu 1, Caralicea 1, Comănescu, Clenci, Drăgoescu, Țucu, Iordache. Antrenori: Nicoleta Lazăr (principal), Dana Joița (secund).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *