Sorin Romcescu o susţine pe  Daniela Camelia  Romcescu la alegerile parțiale pentru funcția de primar al comunei Slătioara din 27 iunie 2021, din partea Partidului Social Democrat

Sorin Romcescu: „” Garantez pentru Camelia Romcescu  pentru că este un om de echilibru și bine pregătit profesional, garantez pentru echipă și vă promit că și eu voi rămâne împreună cu ei”

AEP ne anunț organizarea, în data de 27 iunie 2021, a alegerilor locale parțiale  pentru primari şi un consiliul local. În județul nostru vor avea loc alegeri în comunele Scundu și Slătioara.

La Slătioara, Sorin Romcescu, unul dintre primarii importanţi ai PSD, remarcându-se prin realizările din timpul mandatelor, care au justificat aprecierile ca fiind „unul dintre cei mai activi primari din judeţ” , a fost declarat, după un şir de procese ilogice, de Agenția Națională de Integritate,  incompatibil. Pe scurt, social-democratul a deţinut simultan , în perioada 20 iunie 2012 – 07 martie 2016, fără să fie remunerat, funcţia de primar şi pe cea de administrator în cadrul unui societăţi comerciale.

Sorin Romcescu se bucură peste 12 ani de apreciere în rândul cetăţenilor,  obţinând  de fiecare dată un scor de aproximativ  90%  în urma exprimării opiniei cetăţenilor din Slătioara, fiind astfel reconfirmat de fiecare dată  în funcţie cu o majoritate covârşitoare de voturi în faţa contracandidaţilor.

Aflat într-o astfel de situaţie iar lucrurile trebuie continuate privind dezvoltarea localității, acesta a decis persoana care să preia frâiele localităţii.  Este vorba de Camelia Daniela Romcescu, în spatele căreia sunt 22 de ani de experiență în administrația publică, va candidat la alegerile parțiale pentru funcția de primar al comunei Slătioara din 27 iunie 2021, din partea Partidului Social Democrat.

„”Dragi slătioreni,

Vă anunț pe această cale că la alegerile parțiale pentru funcția de primar al comunei Slătioara din 27 iunie 2021,din partea Partidului Social Democrat(PSD) va candida D na Romcescu Daniela Camelia. S-a luat această decizie deoarece lucrurile trebuie continuate privind dezvoltarea localității, iar Camelia Romcescu știe și poate acest lucru ținând cont de experiență de 22 de ani pe care o are în administrația publică. Precizez faptul că împreună cu Camelia Romcescu, viceprimarul Ștefan Cornel, consilierii locali PSD,  lângă care mă alătur și eu, lucrurile vor merge pe un făgaș normal al dezvoltării localității, proiectele aflate în execuție vor fi continuate și finalizate la termen, altele care așteaptă finanțare, dar vor fi inițiate și proiecte noi în funcție de ghidurile de finanțare. Garantez pentru Camelia Romcescu  pentru că este un om de echilibru și bine pregătit profesional, garantez pentru echipă și vă promit că și eu voi rămâne împreună cu ei.

Dragii mei, am fost, sunt și rămân același OM pe care îl cunoașteți,înțelegeți situația de fapt, ați fost alături de mine în toți acești ani și sunt convins că veți fi și de această dată

   Vă mulțumesc,

        Cu respect și considerație!

                  Sorin Romcescu

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *