SCM câștigă duelul cu Zalău

SCM a câștigat primul meci din cadrul turneului de Liga Florilor din Capitală, 29-27 (18-15) cu HC Zalău.

Vâlcea este sigură de locul 3 și la fel ca multe alte echipe, nu mai este motivată la maxim pentru ultimul turneu de Liga Florilor, care nu mai poate schimba nimic în configurația clasamentului. SCM s-a desprins la 10-6 în minutul 10 și a intrat la cabine cu trei goluri în avantaj. După pauză, trupa lui Pera a condus cu 22-16 în minutul 37, dar sălăjencele au mai redus din ecart pe final. SCM s-a impus cu 29-27 și mai are de jucat cu CSU Cluj (miercuri) și Rapid (joi).

”Ne bucurăm că s-a terminat sezonul, dar ne doream puțin mai mult de la acest an. Sunt ani buni, ani mai puțini buni, noi trebuie să muncim în continuare. Vom relua pregătirea la începutul lui iulie, vom mai puternice și mai vesele” a spus Diana Ciucă.

”Îmi fac datoria până la capăt, sunt alături de fete, am dat șansă tuturor jucătoarelor, a fost un meci echilibrat. Am avut câteva ratări de la 7 metri, cred că aici am suferit noi, dar este o victorie importantă, vrem să ne respectăm până la capăt. Zalăul este o echipă bine pregătită, care joacă cu multă determinare și asta este benefic pentru aceste fete tinere. Ne dorim să câștigăm și ultimele două jocuri și să terminăm sănătoși campionatul” a spus Florin Pera. Din sezonul viitor, tehnicianul va merge la CSKA Moscova, campioana Rusiei, acolo unde se va bate pentru Final 4 în Liga Campionilor.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *