Cum te pregatesti pentru sezonul petrecerilor? 3 sfaturi de luat in considerare

Dupa o perioada lunga in care restrictiile au impiedicat aproape orice fel de petrecere, situatia epidemiologica in Romania devine din ce in ce mai buna.

Astfel, multe restrictii au fost ridicate, circulatia este permisa constant, iar industria HoReCa isi reia activitatea intens. Acest lucru se poate observa foarte usor daca intri intr-un restaurant si vezi ca mesele sunt ocupate inclusiv in partea interioara, iar oamenii sunt mult mai relaxati si se bucura de o atmosfera prietenoasa dupa o perioada in care aceasta posibilitate era foarte limitata.

In acelasi timp, sezonul petrecerilor s-a deschis si, chiar daca trebuie in continuare respectate anumite reguli, cum ar fi distantarea sociala, nuntile si botezurile se pot organiza cu o limita decenta de persoane.

Iata ce trebuie sa faci pentru a te bucura de sezonul petrecerilor

Chiar daca situatia nu a revenit complet la normal, lucrurile par sa mearga intr-o directie pozitiva in ceea ce priveste viata de zi cu zi a tuturor. Un lucru foarte important este faptul ca nuntile si botezurile se pot organiza din nou, ceea ce inseamna ca trebuie sa te pregatesti corespunzator.

Asigura-te ca ai un nivel de imunitate ridicat

Pandemia nu a trecut, iar pericolul de infectare inca persista. Faptul ca rata de incidenta manifesta o scadere constanta se datoreaza faptului ca oamenii au inteles cum trebuie sa se comporte in aceasta perioada si care sunt regulile sanitare ce trebuie respectate.

Astfel, trebuie sa te asiguri ca imunitatea ta se afla la un nivel ridicat, deoarece, la o petrecere, vei intra in contact cu alte persoane. Daca ai ales sa te vaccinezi, inseamna ca ai destui anticorpi astfel incat sa poti face fata unui potential pericol. In schimb, daca nu te-ai vaccinat, este recomandat sa eviti petrecerile sau contactul cu alti oameni in cazul in care prezinti simptome de boala.

Innoieste-ti garderoba

Avand in vedere ca petrecerile au fost interzise pentru o perioada destul de mare de timp, tendintele vestimentare s-au schimbat. De aceea, trebuie sa te pui la punct cu o tinuta potrivita pentru evenimente care sunt, in acelasi timp, si elegante, si informale. Poti alege cateva camasi cu imprimeuri pentru care vezi aici oferta de la Gama.ro cu multiple variante, astfel incat sa poti opta pentru ceva care sa se potriveasca evenimentului la care urmeaza sa participi. Acestea au avantajul de a fi potrivite atat tinutelor elegante, cat si unora casual, mai ales daca nu este genul care se imbraca foarte des la costum, ci prefera o pereche de blugi si pantofii sport. 2

Evita petrecerile aglomerate

Distantarea sociala ramane una dintre regulile de baza in aceasta perioada, indiferent de modul in care evolueaza situatia epidemiologica. Pentru inceput, este indicat sa participi la petreceri cu un numar limitat de persoane, de preferat evenimente de familie in care ii cunosti pe cei mai multi dintre participanti.

In concluzie, asigura-te ca respecti recomandarile importante in continuare. Responsabilitatea este cheia pentru revenirea la o viata normala, iar petrecerile vor relua forma de dinainte de pandemie.

Sursa foto: Envato.com

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *