ÎN VARA ACESTUI AN, BETH HART VA SUSŢINE CINCI CONCERTE LA BREZOI

O vară a muzicii rock şi sonorităţi rafinate alături de încântătoarea cântăreaţă de blues Beth Hart, la Brezoi.

Brezoiul se pregăteşte în vara aceasta de un nou maraton de muzică bună, 12 evenimente de sărbătoare blues, a rock, a chitarelor, a celei mai frumoase arte, a muzicii de calitate care vibrează, pornind de la inimă, adresându-se inimilor.

„Brezoiul lumii” continuă să atragă turişti şi iubitori ai muzicii de calitate din toată țara printr-o serie de spectacole săptămânale, în cadrul festivalului-pilot Summer Camp 2021. Astfel, mari artiști ai scenei naționale şi internaţionale vor pune sufletele în mișcare prin muzica lor extrem de creatoare şi bogată din 18 iulie până la 5 septembrie.

Brezoiul vine cu o surpriză

Pare greu de crezut, dar una dintre cele mai iubite cântăreţe și compozitoare, care adună la concertele ei mii de fani, revine la Brezoi.

Beth Hart, cântăreaţa despre a cărei voce se spune că „opreşte lumea în loc” s-a îndrăgostit de această fascinantă zonă a Vâlcii. După ce a mărturisit public, într-un interviu, că are un sentiment deosebit legat de România, declarând că într-o viață anterioară crede că a avut rădăcinile acolo, la Brezoi, fanii români ai starului muzicii blues Beth Hart au din nou bucuria de a o revedea, live, la Brezoi, unde aceasta va concerta.

Muzică pentru toate gusturile din 18 iulie până la 5 septembrie

Robert Schell: „Vor fi cinci concerte cu Beth Hart în luna august, la Brezoi”

 „Şi anul acesta se amână festivalul Open Air Blues Festival Brezoi pentru vara viitoare, dar s-au făcut planuri pentru Summer Camp 2021 și am lucrat intens la acest proiect, în cadrul căruia vom avea 12 evenimente, adică o vară incendiară. Prin urmare, va fi muzică pentru toate gusturile din 18 iulie până la 5 septembrie. Festivalul Summer Camp 2021 va putea avea 1000 de oameni şi 2500 de participanţi în luna iulie şi august. Prefectul judeţului Vâlcea, Sebastian Fârtat ne-a susţinut, declarând festivalul „pilot”. Evenimentele sunt o gură de aer pentru noi, şi asta fiindcă trebuie să ne păstrăm renumele de oraş al muzicii, deci se va ţine indiferent de situaţie. Mai ales că avem surprize foarte mari pentru iubitorii de muzică. Beth Hart va avea cinci concerte la Brezoi. Toată lumea spunea că este incredibil, că nu se poate aşa ceva, şi ea a zis că este o nebunie ce vrem să facem, dar a acceptat cu mare bucurie. Astfel, vor fi cinci concerte cu Beth Hart în luna august la Brezoi, în zile consecutive, cu prezenţa la eveniment, de 2000 de oameni. Beth Hart s-a îndrăgostit de zona noastră, acceptând să vină la Brezoi, în condiţiile în care s-au anulat multe  festivaluri în Europa. Pe lângă această solistă extrem de iubită la noi, vor ţine recitaluri de excepţie trupe renumite din tară şi străinătate, anunţate deja. Pentru România este un eveniment de consemnat, fiindcă această mare cântăreaţă nu a cântat niciodată de două ori consecutiv într-o locaţie, aşa cum o va face în vara acestui an, la Brezoi, de cinci ori” ne-a declarat primarul Robert Schell  

Seria de spectacole a lui Beth Hart va începe pe data de 12  august, urmată de celelalte patru serii care vor avea loc pe 14 August,  18 August, 20 August şi 22 August  

La Brezoi, turiştii şi iubitorii muzicii de calitate vor avea parte de cea mai frumoasă vară, boemă și plină de evenimente, mulţumită evenimentelor Live Summer Camp 2021, fiindcă aici vor fi weekenduri pline de muzică, la care vor participa zeci de artişti din ţară şi străinătate. Astfel, Brezoiul își continuă tradiția în sfera muzicală de calitate, unde se va simți viața în ritmuri antrenante, consacrând întreaga Vale a Lotrului unui anume fel de a gândi muzica în termenii bluesului şi a sunetului de chitară pentru cei care caută aceste locurile comune ale sufletului și așteaptă să vibreze pe note.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *