Vasile Ilinca, dorit la Horezu!

După mulți ani petrecuți la Călimănești, antrenorul Vasile Ilinca preia echipa de Liga a III-a Flacăra Horezu, unde îl înlocuiește pe Gabi Mangalagiu.

Edilul din Horezu, Nicolae Sărdărescu a anunțat azi schimbarea de pe banca tehnică a Flacărei. ”Vom rezilia cu antrenorul Gabi Mangalagiu, am discutat astăzi cu el. Noul antrenor va fi Vasile Ilinca” a anunțat Nicolae Sărdărescu.

Mangalagiu a venit în iarnă la Horezu și a atacat returul cu un lot compus în majoritate din juniori, reușind o victorie din șapte meciuri, în ultima etapă, cu Costești. Vasile Ilinca (57 ani) a petrecut cariera doar la trei cluburi: Flacăra Horezu (6 ani), Minerul Berbești (18 ani) și Cozia Călimănești (4 ani). ”Luni voi discuta cu primarul din Călimănești și vom vedea, aici am contract. Până atunci, nu pot oferi un răspuns clar” a explicat Vasile Ilinca.

De asemenea, primarul din Horezu a anunțat că va începe o colaborare cu Nicu Sarcină, patronul echipei de Liga a II-a, Viitorul Pandurii Tg.Jiu. ”Pandurii ne va împrumuta mai mulți jucători, în special tineri, care acum nu pot să joace titulari la Liga a II-a. Mă voi întâlni luni cu Nicu Sarcină și vom stabili detaliile acestei colaborări” a mai anunțat Nicolae Sărdărescu. Flacăra presează transferul lui Radu Georgescu, care a jucat ultimul an la Dăești, ca și rezolvat fiind portarul Mihăescu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *