Impact Real

Un ziar aproape de oameni
Mia Rădoi: ”Ne-am despărțit, dar nu ne-am spus adio!”

Grupa de junioare 2002-2003 a încheiat ciclul de pregătire de la Centrul Național de Excelență Râmnicu Vâlcea.

Antrenorul Maria Rădoi, care a coordonat activitatea junioarelor în cei cinci ani petrecuți la Centrul de Excelență a transmis un mesaj emoționat la despărțirea de fostele sale eleve.

”Am încheiat perioada de pregătire de la Centrul Național de Excelentă, începută în anul 2016. Au fost 5 ani frumoși, parca nu îmi vine să cred că s-a terminat, m-am obișnuit să trimit zilnic programul pe grupul de whatsapp. Când au venit ele aveau 12-13 ani, iar acum unele dau bacul. Au trecut prea repede acești ani, sper să ajungă unde își doresc, atât pe plan sportiv, cât și profesional. Am încercat să formez caractere puternice, să înțeleagă că fără  disciplină, atitudine și multă muncă, nu își pot atinge scopul.  În data de 4 iunie, ne-am despărțit, dar nu ne-am spus adio, doar ”la revedere”!

Fosta mare jucătoare a Oltchimului a subliniat că progresul junioarelor nu ar fi fost posibil fără eforturile întregului colectiv de la Centrul Național de Excelență și Colegiul Energetic. ”Câteva dintre ele au făcut pasul spre echipe din Liga Florilor, celelalte vor evolua la echipe de Divizia A. Țin să mulțumesc tuturor celor care au contribuit la dezvoltarea lor, aș începe cu antrenorii care le-au descoperit și inițiat, părinții lor, conducerii Colegiului Energetic, profesorilor, FRH, în special d-nei Steluța Luca și nu în ultimul rând tuturor colegilor și staff-ului medical din Centrul Național de Excelență. Voi fi mereu aproape de ele, chiar dacă sunt la distanță. Vă mulțumesc, grupa 2002-2003 și succes mai departe!” a fost mesajul transmis de Mia Rădoi.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *