Chimia și Energetic merg la turneul semifinal de junioare IV

Cele două echipe vâlcene, Chimia și Energetic s-au calificat împreună la turneul semifinal al Campionatului Național de junioare IV.

Echipele de junioare IV ale cluburilor Chimia și Energetic au participat în weekend la Rm. Vâlcea la turneele regionale de calificare pentru Campionatul Național de junioare IV. Energetic, echipa pregătită de Luminița Huțupan Dinu s-a calificat de pe primul loc, în timp ce Chimia, pregătită de Dana Joița și Claudia Dinu a mers mai departe de pe locul 2. La turneul de la Rm. Vâlcea au mai participat CSS Caracal, CSM Slatina, LPS Tg Jiu, CSM Tg.Jiu, CSS Drobeta Turnu Severin.

Dana Joița spune că echipa de junioare IV de la Chimia va ajunge treptat la potențialul dorit.  ”După o pauză lungă cauzată de pandemie, acesta este primul nostru turneu oficial, în care am putut să vedem la ce nivel suntem. Mai avem foarte mult de muncit, dar ușor, ușor vom ajunge la nivel dorit. Ne bucurăm de calificarea obținută, pentru care fetele, eu și colega mea, Claudia Din am muncit foarte mult. Pe această cale doresc să le mulțumesc și celor care ne-au sprijinit și susținută la acest turneu” a spus Dana Joița.

Claudia Dinu spune că junioarele IV au excelat prin ambiție și perseverență. ”Le mulțumim fetelor pentru efortul depus. Am avut un început marcat de emoții, dar ne-am revenit și am demonstrat că suntem o echipă frumoasă, capabilă, acest lucru fiind demonstrat prin calificarea la turneul semifinal. Deși ne aflăm la primul turneu, după o pauză competițională de peste un an, prin ambiție și perseverență ne-am atins obiectivul de a ne califica în faza următoare a campionatului destinat acestei categorii de vârstă” a declarat Claudia Dinu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *