Acțiune de cicloturism în județul Vâlcea

Un grup de vâlceni, pasionați de cicloturism, organizează des tot felul de ture prin natură cu bicicleta.

Pe 27 iunie, organizează o acțiune de cicloturism denumită „𝐂𝐓𝐕-𝐮𝐥 𝐥𝐚 𝐩𝐞𝐝𝐚𝐥𝐚̆ 𝐩𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐭𝐫𝐞𝐢 𝐝𝐞𝐚𝐥𝐮𝐫𝐢”, unde vor merge pe ruta următoare: 𝐑𝐦.𝐕𝐚̂𝐥𝐜𝐞𝐚 – 𝐃𝐞𝐚𝐥 𝐏𝐞𝐭𝐫𝐢𝐬̦𝐨𝐫 – 𝐎𝐜𝐧𝐞𝐥𝐞 𝐌𝐚𝐫𝐢- 𝐁𝐚̂𝐫𝐬𝐞𝐬̦𝐭𝐢 – 𝐌𝐚̆𝐧𝐚̆𝐬𝐭𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐆𝐨𝐯𝐨𝐫𝐚- 𝐈𝐬𝐥𝐚𝐳 𝐍𝐞𝐠𝐫𝐞𝐧𝐢 – 𝐌𝐢𝐡𝐚̆𝐞𝐬̦𝐭𝐢 – 𝐑𝐦.𝐕𝐚̂𝐥𝐜𝐞𝐚.

Doamnelor și domnilor iubitori de mișcare în natură pe bicicletă vă anunțăm cu plăcere tura propusă de echipa CTV pentru data de 27.06.2021!

„CTV-ul la pedală peste trei dealuri”Traseul propus este o completare la turele Buridava (Pedalăm prin Istorie) și tura celor Trei Mânăstiri! Vom pedala împreună pe ruta: 𝐑𝐦.𝐕𝐚̂𝐥𝐜𝐞𝐚 – 𝐃𝐞𝐚𝐥 𝐏𝐞𝐭𝐫𝐢𝐬̦𝐨𝐫 – 𝐎𝐜𝐧𝐞𝐥𝐞 𝐌𝐚𝐫𝐢- 𝐁𝐚̂𝐫𝐬𝐞𝐬̦𝐭𝐢 – 𝐌𝐚̆𝐧𝐚̆𝐬𝐭𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐆𝐨𝐯𝐨𝐫𝐚- 𝐈𝐬𝐥𝐚𝐳 𝐍𝐞𝐠𝐫𝐞𝐧𝐢 – 𝐌𝐢𝐡𝐚̆𝐞𝐬̦𝐭𝐢 – 𝐑𝐦.𝐕𝐚̂𝐥𝐜𝐞𝐚. Plecarea în tură la ora 09:00, din Municipiul Rm Vâlcea, parcarea Casei Științei Ostroveni. Traseul pe care vom pedala vânjos este în mare parte de MTB, având aproximativ 35 de km. Traseu aventuros cu urcări și coborâri solicitante, dar accesibile pentru toată lumea!! Cu siguranță nu ne vom plictisi, vom trece peste o punte suspendată, traseu tehnic, plin de surprize!! 25 km pădure, dealuri&MTB, 10km asflat. Vom cunoaște împreună un traseu frumos situat in apropierea Municipiului Rm.Vâlcea, descoperim împreună zone și locuri despre care nu știam că se află atât de aproape de noi!!” a comunicat Cicloturism Vâlcea.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *