Cerere pentru Florin Cîțu, din partea viceprimarului Virgil Pîrvulescu, pentru transferarea unor terenuri în patrimoniul municipiului Râmnicu Vâlcea

O cere a fost depusă de către unul dintre viceprimarii municipiului Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu, în care solicită transferarea terenului de 42,57 ha, proprietate a falitei SC Oltchim SA și încă o suprafață de 23,81 ha care nu este deloc utilizată în administrarea Ministerului Educației, în patrimoniul cultural al municipiului Râmnicu Vâlcea.

Aceste terenuri sunt cerute în scopul de a construi un spital de îngrijiri paliative, un HUB IT, și un cluster în turism.

Câinii latră, ursul merge! Suntem în grafic cu aducerea terenurilor în patrimoniului Municipiului Râmnicu Vâlcea. Programul nostru de dezvoltare este unul foarte ambițios, dar absolut necesar comunității noastre. Sunt absolut sigur că vom reuși ceea ce ne-am propus, indiferent de numărul de piedici care ne vor fi puse.” a declarat viceprimarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu.

Cererea depusă de viceprimarul Virgil Pîrvulescu

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *