Virgil Pîrvulescu, noul președinte PNL Rm. Vâlcea

Alegerile interne din cadrul organizaţiei municipale a PNL Vâlcea s-au încheiat, iar Virgil Pîrvulescu a fost ales preşedinte la organizaţia municipală.

Ludovic Orban, alături de Claudia Banu, Laurențiu Cazan, Cristian Buican și Virgil Pîrvulescu.

Virgil Pîrvulescu a fost singurul candidat la funcția de președinte al PNL Râmnicu Vâlcea. Acesta a fost susținut de toată echipa, inclusiv de președintele organizaţiei judeţene, Cristian Buican: „Am încredere în Virgil Pîrvulescu și în echipa lui din Consiliul Local, îi voi susține în toate demersurile pe care le vor face pentru a duce la îndeplinire proiectele pe care le-au propus cetățenilor în campania electorală și sunt convins că nu numai eu, dar și conducerea PNL va sprijini aceste proiecte. Astăzi este o întâlnire în care dumneavoastră vă alegeți noua conducere și Virgil Pîrvulescu merită să fie președintele organizației municipale.” a declarat Cristian Buican. 

Virgil Pîrvulescu a câștigat funcția de președinte al PNL Râmnicu Vâlcea cu 309 voturi pentru și 28 de voturi nule. 

Pentru funcțiile de prim-vicepreședinte a câștigat Cezar Bulacu, având 186 de voturi favorabile, eliminându-l pe Crăciunescu Grigore, și Radu Preoteasa cu 294 de voturi favorabile. 

Întrebat dacă relația cu USR Vâlcea se va îmbunătăți, având în vedere că este o nouă conducere la PNL Rm. Vâlcea, care abordează o altfel de comunicare, Virgil Pîrvulescu speră că lucrurile se vor rezolva. Ţinând cont de faptul că Andrei Gheorghiu a rămas preşedinte la USR, acesta va avea, însă, în faţă multe provocări în lunile care urmează. Acesta a afirmat că referitor la acest subiect va avea discuții cu Romeo Odochian, liderul USR Vâlcea. 

Acum, că am câștigat funcția de președinte la PNL Rm. Vâlcea, simt că am mai multe obligații decât înainte de votul de astăzi, pentru faptul că mi-am propus să facem lucruri deosebite în cadrul Partidului Național Liberal, în sensul că vom încerca să avem un alt mod de a face politică, mult mai organizat, mult mai dedicat membrilor partidului și, implicit, cetățenilor orașului Râmnicu Vâlcea. Să sperăm că de aici înainte, eforturile noilor aleși pentru a avea rezultate vor fi duble, cel puțin decât cele până acum.  

Eu întotdeauna sper, dar opțiunea le aparține. Ei sunt singurii care vor decide dacă vrem să continuăm alianța pe principii serioase. Va trebui să avem alte discuții, bănuiesc că de mâine înainte începe o nouă etapă. Vom avea discuții și cu Romeo Odochian pentru îmbunătățirea relației noastre.” ne-a declarat președintele PNL Vâlcea, Virgil Pîrvulescu. 

Ludovic Orban, prezență dublă la Vâlcea 

Ludovic Orban a venit la Vâlcea pentru a susține candidatul PNL din comuna Slătioara, iar apoi a participat la alegerile interne din cadrul PNL Rm. Vâlcea. Acesta a pus accentul pe obiectivul de a câștiga Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea la alegerile din anul 2024. 

Am vrut să vin şi să vă spun câteva cuvinte. Am fost foarte aproape de câștigarea primăriei pentru Partidul Național Liberal prin candidatul pe care l-a avut, cu echipa mobilizată,  într-o conjunctură nu foarte favorabilă. A reușit să obțină un scor foarte bun în 2020, fiind aproape de câștigarea primăriei. Chiar dacă nu a câștigat în 2020, eu am convingerea că, dezvoltând echipa în continuare, mergând pe domnul Pîrvulescu și cu toată echipa, putem să ne fixăm ca obiectiv extrem de realist câștigarea Primăriei Râmnicu Vâlcea în 2024, asta dacă nu cumva o să organizăm anticipate mai devreme. Suntem, de fapt, într-o perioadă foarte importantă pentru Partidul Național Liberal, eu am încredere în discernământul membrilor Partidului Național Liberal, sunt convins că vor face alegeri bune, care să ne permită să mergem mai departe, să dezvoltăm Partidul Național Liberal, să rămânem pe primul loc, cel mai important partid de pe scena politică din România.  

Vă doresc sănătate, alegeri înțelepte și în mod evident, să vă luați o echipă competitivă care să pună steagul PNL în Râmnicu Vâlcea.” a declarat președintele PNL, Ludovic Orban. 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *