Florin Costea continuă la Dăești

Atacantul Florin Costea (35 ani) și-a prelungit acordul cu Viitorul Dăești pentru încă un sezon.

”Cioară” locuiește la Dăești alături de familie, iar de un an a prins și post de profesor de educație fizică și sport în localitate. Costea a venit la Viitorul din 2019 și joacă pentru al treilea an la Fedeleșoiu.

Nu mai vreau să mai plec de acasă, îmi este bine alături de familie, am tot fost plecat 20 de ani. Eu mă retrag din fotbal de la Dăești. O să fac cursurile de antrenor cât mai curând, dar mai vreau să joc, cât mă țin picioarele, un an, doi sau până la 40 de ani. Când nu mai pot să joc, ridic mâna și mă dau singur la o parte. Eu vreau doar să joc, asta îmi place, nu sunt pasionat să și joc și să antrenez” a spus fostul internațional într-un interviu acordat săptămânaului nostru, în urmă cu trei luni.

Florin Costea are licența UEFA C și se va înscrie în viitor la cursurile pentru licența B. ”Când voi dori să antrenez, voi pune stop carierei de jucător. Poate voi ajunge un antrenor mare, nu știi ce îți oferă viitorul în viață, trebuie să profiți de oportunitățile care apar. Când eram mic îmi doream să fiu fotbalist, dar nu mă gândeam că ajung să joc la echipa națională, chiar dacă asta visam”, a povestit fostul internațional.

Până acum, singurul dintre titulari care încă nu și-a prelungit contractul cu Viitorul este nigerianul Samson.

Au părăsit echipa din Dăești: Georgescu (Horezu), Bărbuți (CSM Slatina), Bicuschi și Talpoș. Primul transfer efectuat de Viitorul a fost Grigore Ceapă (Slatina). Reunirea echipei pregătită de Adrian Popa este stabilită pe data de 12 iulie, la Fedeleșoiu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *