La Mădulari se amenajează un complex sportiv pentru pasionaţii de mişcare

La Mădulari, administraţia locală încurajează cu fiecare ocazie proiectele cu tematică sportivă, care pot aduce un plus de atractivitate pentru tineri. Primarul Daniel Dimulescu, un iubitor al sportului, fiind el însuşi un sportiv, crede cu tărie că sportul şi disciplina pe care acesta o impune determină sănătatea unei societăţi. Speră ca proiectul depus la Compania Naţională de Investiţii în vederea construirii unui complex sportiv să fie declarat eligibil în vederea finanţării pentru a-şi duce la îndeplinire această misiune asumată, de impulsionare a copiilor de a face mişcare într-un mediu sigur şi pozitiv, potrivit abilităţilor şi competenţei fiecăruia:

„Am depus la CNI proiectul pentru construirea campusul sportiv cu speranţa că vom primi şi finanţarea. Vreau să înscriu echipa de fotbal a localităţii în Liga a 4-a, însă testele Covid sunt o problemă pentru noi, fiindcă acestea costă bani, iar primăria nu dispune de un astfel de buget şi nu ştiu cine îşi permite să facă teste la fiecare meci întregii echipe, fiindcă nu toţi sunt vaccinaţi. Am fost sportiv, ştie toată lumea, iubesc sportul şi, prin urmare, visez la o bază sportivă în localitate, un adevărat complex sportiv care să adune toţi copiii din zonă. Căutăm soluţii de finanţare pentru sport, însă consider că ar trebui ca mai multă lume să se implice serios şi să aloce fonduri de susţinere a sportului „de la firul ierbii”, adică de la copiii cu vârste foarte fragede, pentru că sportul reprezintă sănătatea unui popor. Copiii au nevoie de echipament sportiv, de hrană, de o bază sportivă şi de fonduri pentru deplasări, fiindcă talent şi dorinţă există din partea lor. Baza sportivă este un proiect de suflet pentru mine, pentru că iubesc sportul”, a punctat primarul localităţii Mădulari.

Printr-un proiect la nivel naţional, administraţia locală din Mădulari a reuşit acordarea unor echipamente sportive copiilor din Mădulari care sunt înscrişi în clubul de fotbal. Astfel, 67 de copii au primit bucuroşi câte un echipament sportiv complet, mai ales că este un prilej de a continua antrenamentele de fotbal. Primarul Daniel Dimulescu este mulţumit că a reuşit să le ofere celor mici un mic bonus pentru performanţele lor, şi speră ca tot mai mulţi copii să se îndrepte către sport.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *